2777
2789
عنوان

بخت بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 21 پست

حالا برای من کلی کیس با کلی موقعیت خوب اما تا زمان صحیت میشه و اینا انگار به طور عجیبی پیش نمیره چیزی

ینفری قبلا دوسم داشت خیلی و اهل دعا بود میگن دعاست و کار اونه

باطل میشه ینی؟

حالا برای من کلی کیس با کلی موقعیت خوب اما تا زمان صحیت میشه و اینا انگار به طور عجیبی پیش نمیره چیز ...

اره منم کیس خوب هم داشتم ولی پیش نمرفت تا جلسه دوم فقط من حسم اینه بختم بسته هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم تاحالا خواستگار خوب نیومده برام ۲۷ سالمهنمیدونم اخرش چی میشه

عزیزم😭😭😭😞😞خیلی سخته اخه ادم تا کی متونه با خانواده باشه

دختر همدم مخاد یه مرد خوب مخاد

اره منم کیس خوب هم داشتم ولی پیش نمرفت تا جلسه دوم فقط من حسم اینه بختم بسته هست

ببین مثلا موردی بود طرف خیلی پیگیر بود خیلی عجله داشت کلی پیغامو پسغام که سریعتر قبول کنن برم صحبت و این داستانا یهویی هیچ بیخبر

این موردا زیاد بوده یهنی باید بریم پیش دعا نوویسسس

ببین مثلا موردی بود طرف خیلی پیگیر بود خیلی عجله داشت کلی پیغامو پسغام که سریعتر قبول کنن برم صحبت و ...

اره منم

برو یک ادم خوب معتبر پیدا کن

من رفتم بهم گفت اره بختد بسته هست تو قبرستان قدیمی برات یک چیزی خاک کردن ۳ تومن مخاست که بخت رو باز کن باز مادر گفت ولش شاید الکی مگه پول نده

اره منمبرو یک ادم خوب معتبر پیدا کن من رفتم بهم گفت اره بختد بسته هست تو قبرستان قدیمی برات یک چیزی ...

نفهمیدی کی برات گرفته بود من مامانم اصرار داره برم و بگیرم میگفت اگه نیایخودم میرم

خدا لعنتش کنه از دوست داشتن دیوونه شده بود همش میگفت یکاری میکنم مردی سمتت نیاد و کلی اهل دعا و این داستانا بودن خودش یا مادرش همیشه ام میگفت کاش میشد یکاری کرد هیچکی دثر و بر تو نباشه

بعد دقیقا خودمم الان از مردا متنفر شدم کلا ینی دیگه با کسیم ارتباط نمیگیرم اصلا

نفهمیدی کی برات گرفته بود من مامانم اصرار داره برم و بگیرم میگفت اگه نیایخودم میرمخدا لعنتش کنه از د ...

نه اره برو عزیزم حتما مردم از دشمنی دست به این کار مزنن

من خواستگاری که قبول نمکردم منو نفرین مکرد که الهی ازدواج نکنی هیچ وقت