2777
2789
عنوان

دخترا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 26 پست
خب آبجی پول ندارم😓وگرنه الان شاییید اینجا بود ولی خب ...

خودم حقیقتا هر خواستگاری برام میاد بی پوله رد میکنم چون میدونم هم اون پدرش در میاد هم من هم بچه هامون🙄

ولی خب شاید یک دختری دلش بخواد با سختی و خونه اجاره ای و قسط زندگی کنه

همه که مثل هم نیستن

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

درسته ....اما کسی ک انتخاب میکنه بمونه واقف ب این موضوع ک شرایط اینجوری ...دیده و بعد انتخاب کرده 🤌

خب من خودم از اینور روم نمیشه حتی بهش بگم خب وقتی اینهمه پولدار هست چرا به من جواب بده..

وقتی خودش تقریبا وضع مالی خوبی داشتن و اما...

ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم حقیقتا هر خواستگاری برام میاد بی پوله رد میکنم چون میدونم هم اون پدرش در میاد هم من هم بچه هامو ...

خب اون دختری ک من میگم وضع زندگیشون متوسط ب بالا بوده فکر نکنم با خونه اجاره ای بسازه... مخصوصا الان توقع ها عجیبه

خب من خودم از اینور روم نمیشه حتی بهش بگم خب وقتی اینهمه پولدار هست چرا به من جواب بده.. وقتی خودش ت ...

😐😐خب باشه چ ربطی داره .......اتفاقا اصلا ب این موارد فکر نکن

خیلی راحت خجالت رو کنار بزار برو عنوان کن 😐😐

پول اونقدر ملاک مهمی نیست .....

نمونه بارزش دوماد خودم 🤌اوضاع ما خیلی بهتر از اوناست اما مهم شخصیتش بود🤌

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

آره برنامه دارم ولی تو این بی برنامگی کشور هیچ برنامه ای ب مقصد نمیرسه واقعا ببین قیمت خونه ها رو .. ...

بله حق دارید ،اما خب هیچکس از آینده خبر نداره در ضمن ب نظرم ادم تلاشگر و با جسارت ب نظرم حتی شده دیر ولی میرسه .دیگه این بستگی داره ب خانوم ک همراهیتون کنه یا ن..

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
😐😐خب باشه چ ربطی داره .......اتفاقا اصلا ب این موارد فکر نکن خیلی راحت خجالت رو کنار بزار برو عنوا ...

بخدا همه میگن هیچی نداری نکن اینکارو و خب میترسم جواب رد بده کلا نابود شم... کاش پول بود مستقیما رسمی بهش میگفتم...

خب اون دختری ک من میگم وضع زندگیشون متوسط ب بالا بوده فکر نکنم با خونه اجاره ای بسازه... مخصوصا الان ...

خب شاید خانواده هاتون کمک کنن👌🏻

مثلا من یک خواستگار بی پول داشتم از پایین شهرمون اومده بود😐 بابام رفت تحقیقات گفتن پسر خوبیه ، دیگه بابام میخواست خونه دومشو بده ما بریم زندگی کنیم و مامانم میگفت ماهیانه بهتون پول میدم تا وقتی وضعتون خوب بشه ولی خودم جواب رد بهش دادم 😐😂

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

بخدا همه میگن هیچی نداری نکن اینکارو و خب میترسم جواب رد بده کلا نابود شم... کاش پول بود مستقیما رسم ...

نمیدونم والا ......

ولی چیزی ک ب نظرم درسته باید بگین .....اولا ب خاطر احساس خودتون

در ثانی واقعا پول چیز اونقدر مهمی نیست ...مهم ترین چیز داشتن جنم کار کردن و هنر پول درآوردن

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

بله حق دارید ،اما خب هیچکس از آینده خبر نداره در ضمن ب نظرم ادم تلاشگر و با جسارت ب نظرم حتی شده دیر ...

خب متاسفانه دخترای الان خیلیاشون از اول میخوان امکانات رو نه اینکه دو نفر با هم بسازن این امکانات رو . صبرشون کمه دخترای الان

خب شاید خانواده هاتون کمک کنن👌🏻 مثلا من یک خواستگار بی پول داشتم از پایین شهرمون اومده بود😐 بابام ...

بیچاره پسره 😐هعیییی دختر ... خب نمیخواستیش دیگه بالاخره زندگی خودته خب من کلا خیلی خجالتیم دلم میخواد پول از خودم باشه تا شاید یکم اعتماد به نفس پیدا کنم و برم بهش بگم

خب متاسفانه دخترای الان خیلیاشون از اول میخوان امکانات رو نه اینکه دو نفر با هم بسازن این امکانات رو ...

نه حرفتونو نمیپذیرم همه اینجوری نیستن..ب هر حال ب کسی نمیشه خورده گرفت چون شرایط ب قدری ترسناکه ک هر کسی حق داره برای زندگیش چارچوبی تعیین کنه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
نمیدونم والا ......ولی چیزی ک ب نظرم درسته باید بگین .....اولا ب خاطر احساس خودتون در ثانی واقعا پول ...

چی بگم بخدا دوست دارم بگم اما میترسم نه بشنوم میترسم خب وقتی پول نیست تهش چی ... تازه دوسال باید برم سربازی تا من برگردم میترسم بره...