خب میون اینهمهههه بدبختی بازم چ کنم این سوال اومد تو ذهنم . اگه یه پسری دوستت داشته باشه و بخاطر وضع مالیش خجالت بکشه بهت مستقیما بگه دوستت داره باید چه رفتاری انجام بده که شما حس کنید اون به شما علاقه داره ؟؟
ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره برنامه دارم ولی تو این بی برنامگی کشور هیچ برنامه ای ب مقصد نمیرسه واقعا ببین قیمت خونه ها رو .. ...
بله حق دارید ،اما خب هیچکس از آینده خبر نداره در ضمن ب نظرم ادم تلاشگر و با جسارت ب نظرم حتی شده دیر ولی میرسه .دیگه این بستگی داره ب خانوم ک همراهیتون کنه یا ن..
خب اون دختری ک من میگم وضع زندگیشون متوسط ب بالا بوده فکر نکنم با خونه اجاره ای بسازه... مخصوصا الان ...
خب شاید خانواده هاتون کمک کنن👌🏻
مثلا من یک خواستگار بی پول داشتم از پایین شهرمون اومده بود😐 بابام رفت تحقیقات گفتن پسر خوبیه ، دیگه بابام میخواست خونه دومشو بده ما بریم زندگی کنیم و مامانم میگفت ماهیانه بهتون پول میدم تا وقتی وضعتون خوب بشه ولی خودم جواب رد بهش دادم 😐😂
خب شاید خانواده هاتون کمک کنن👌🏻 مثلا من یک خواستگار بی پول داشتم از پایین شهرمون اومده بود😐 بابام ...
بیچاره پسره 😐هعیییی دختر ... خب نمیخواستیش دیگه بالاخره زندگی خودته خب من کلا خیلی خجالتیم دلم میخواد پول از خودم باشه تا شاید یکم اعتماد به نفس پیدا کنم و برم بهش بگم
ب قول مرتضی پاشایی:"مثله عصرپاییزی رنگ و رومون واسه خیلیا خاطرست آرزومون..."