2777
2789
عشق من ک بخاطر خودم نمیگم پسرحتما یه دلیلی داره حالاباید همه روتوجیح کنم ک چراگفتم پسرعجب گیرافتادم ...

خوب اخه گفتی کی اقدام کنم که پسر شه سوال پیش اومد چه عصبانی

دعوا نداریم که اخه 

خوب اصن به من چه 

من با گل مهر شوخیدمیکردم 

نالاحت نباشین😘

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر كنم سوتفاهم شده !!!من تا حالا نديده بودم ميخواستم اطلاع پيدا كنم كه اين چيه و عملكردش چيه اگه را ...

اون کیت تخمک گداری منطورت بود شرمنده اخه پست بروبابا رو ریپلی کردی فک کردم منطورت ب اون بروبابا بود‌عزیزاین کیت تخمک گذاریه ا ۱۴یا ۱۱روز بعدپریودی اینو مگیرن تامشخص بشه چه موقعه ایی موقع تخمک گذاریه

خوب اخه گفتی کی اقدام کنم که پسر شه سوال پیش اومد چه عصبانی دعوا نداریم که اخه  خوب اصن به من ...

ن من منطورم ب تو نبود فقط ب همه بود ک تواین هری بری گیردادن ب جنسیت بچه خخخخخخ

خو بعد طي ٩ماه اينده همه اينا رو روي خودت پياده ميكني؟؟؟

ببینم چی پیش میاد همش تزریقه دیگه هی میرم‌لیتر لیتر  چربی و... بزنن بهم 😎تا اینکه همه جام باد کنه😎

اوه اوه پس قرار شاخ اینستایی بشی

بله و در اولین حرکتم شالمو میبندم دور گردنم میگم برد پیت منو بگیر اگه نگیری خودمو خفه میکنم بعدشم ماست و با زله  و مربا قاطی میکنم میخورم تا توجها جلب شه

ببینم چی پیش میاد همش تزریقه دیگه هی میرم‌لیتر لیتر  چربی و... بزنن بهم 😎تا اینکه همه جام باد ...

چ لاكچري...چ پولدار😻👌🏻

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
اون کیت تخمک گداری منطورت بود شرمنده اخه پست بروبابا رو ریپلی کردی فک کردم منطورت ب اون بروبابا بود‌ ...

مرسي عزيزم 

شنيدم كه اگر قبل از رابطه واژن رو با جوش شيرين رقيق بشوري محيط قليايي ميشه  با يه وسيله مثل سرنگ و احتمال پسر شدن بالا ميره و تا ميتوني هم نبايد كلسيم بخوري

خواهرمن بعدازچندتادختردوباره باردارشدباورکنیدچندباررفت سونوهمش میگفتن دختره تااینکه رفت مشهدونذرکردکه پسربشه وبزاره محمدجواداسم پسرامام رضا(ع)ونمیدونم چهل بارتعدادشودقیق نمیدونم آیت الکرسی خوندیاشایدچهل روزبعدماه آخررفت سونوباقاطعیت گفتن پسروپسرشدبه من هم اصرارمیکردکه اینکاروبکنم خیلی خیلی هم حتی التمتس میکردامامن نکردبرام فرقی نداشت وبچه من دخترشدوعشقم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )