2777
2789
من خونه جدا دارم یه آپارتمان نزدیک خونه پدری اما بازندگی خانواده میکنم با اینکه آزاری ندارن واسم ام ...

خانواده منم آزاری ندارن اما آدم نیاز داره زندگی خودش رو داشته باشه

و طرز فکر که حتما باید ازدواج کنی و بری اشتباهه

خانواده منم آزاری ندارن اما آدم نیاز داره زندگی خودش رو داشته باشه و طرز فکر که حتما باید ازدواج ک ...

آره حق با شماست ولی من میگم برم توی خونه تنها چکار کنم هیچکس منتظرت نیس .درودیوار نگاه کنم ؟خونه دادم اجاره بدبخت مستاجر سالی یکی دوبار تنش میلرزونم یه دفعه جوگیر میشم زنگش میزنم که خالی کن تا فلان تاریخ چند روز بعد میگم فعلا باش حالا .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حق با شماست ولی من میگم برم توی خونه تنها چکار کنم هیچکس منتظرت نیس .درودیوار نگاه کنم ؟خونه داد ...

تنهایی زندگی کردن آرامش داره و طبق قوانین بقیه زندگی نمیکنی و خودت برای زندگیت تصمیم میگیری

تنهایی زندگی کردن آرامش داره و طبق قوانین بقیه زندگی نمیکنی و خودت برای زندگیت تصمیم میگیری

ببین من تجریش دارم اینجوری که میگی نیس انسان کلا اجتماعیه نیاز داره دوس داشته بشه و کسی رو دوست داشته باشه.باید زندگی یه معنایی داشته باشه وگرنه پوچه آدمیزاد از فقر شاید جون سالم به در ببره اما از بی معنایی نه اینایی که خودکشی کردن به پوچی رسیدن هیچی واسشون معنی نداشته تنها زندگی کردن دقیقا یکی از عوامل همین موضوعه