2821
2789
من خونه جدا دارم یه آپارتمان نزدیک خونه پدری اما بازندگی خانواده میکنم با اینکه آزاری ندارن واسم ام ...

خانواده منم آزاری ندارن اما آدم نیاز داره زندگی خودش رو داشته باشه

و طرز فکر که حتما باید ازدواج کنی و بری اشتباهه

خانواده منم آزاری ندارن اما آدم نیاز داره زندگی خودش رو داشته باشه و طرز فکر که حتما باید ازدواج ک ...

آره حق با شماست ولی من میگم برم توی خونه تنها چکار کنم هیچکس منتظرت نیس .درودیوار نگاه کنم ؟خونه دادم اجاره بدبخت مستاجر سالی یکی دوبار تنش میلرزونم یه دفعه جوگیر میشم زنگش میزنم که خالی کن تا فلان تاریخ چند روز بعد میگم فعلا باش حالا .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره حق با شماست ولی من میگم برم توی خونه تنها چکار کنم هیچکس منتظرت نیس .درودیوار نگاه کنم ؟خونه داد ...

تنهایی زندگی کردن آرامش داره و طبق قوانین بقیه زندگی نمیکنی و خودت برای زندگیت تصمیم میگیری

تنهایی زندگی کردن آرامش داره و طبق قوانین بقیه زندگی نمیکنی و خودت برای زندگیت تصمیم میگیری

ببین من تجریش دارم اینجوری که میگی نیس انسان کلا اجتماعیه نیاز داره دوس داشته بشه و کسی رو دوست داشته باشه.باید زندگی یه معنایی داشته باشه وگرنه پوچه آدمیزاد از فقر شاید جون سالم به در ببره اما از بی معنایی نه اینایی که خودکشی کردن به پوچی رسیدن هیچی واسشون معنی نداشته تنها زندگی کردن دقیقا یکی از عوامل همین موضوعه

2828
2791
2779
2792