2777
2789
عنوان

نظرتون چيه🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن نداره ازش تست گرفتم😂

خب خوبه ولی من خودم چون با کسی نبودم اصلا دوس ندارم با کسی ک انقد پر تجربه س باشم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

به ازدواج فکر میکنی؟

من اره ولي مسلما اون ن

كلن مدلم اينك اگ با كسي اكي ميشم دنبال اينم ك رابطم جدي باشه

مگ اينك حالا اون وسط مشكلي پيش بياد

حتي براي دو نفر قبليم ك دوست بوديم همينجوري بودم

ولي خب فك نميكنم اين ادم طرز فكرش عوض شه

خب خوبه ولی من خودم چون با کسی نبودم اصلا دوس ندارم با کسی ک انقد پر تجربه س باشم

اولش ك گفت دو سه بار جدي نگرفتم فقط خنديدم

بعدش گفتم اكي اصن من مشكل دارم با اين قضيه از نظرت

ولي حتي بخواد اتفاقي بيفته بايد خودم ازت تست بگيرم

گفت مشكلي ندارم فك نكن با صدنفر بودم،منم تهش ١٠ نفر بوده توي اين سنم ولي با ادم حسابي بودمو ب هرحال نشده ادامه بديم

.

مشكل اينك هم دوسش دارم

هم پروندم دستشه

هم خودم با رابطه داشتن مشكل دارم و استرس دارم

اولش ك گفت دو سه بار جدي نگرفتم فقط خنديدمبعدش گفتم اكي اصن من مشكل دارم با اين قضيه از نظرت ولي حتي ...

بنظرم بیخیالش شو .

البته همین ک بکی رابطه نمیخوای قبل ازدواج خودش میره چون هدفش همینه احتمال زیاد.اگ بگیر بود قبلیا رو میگرفت. بیخیالش شو ازسرت میپره دوس داشتن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من اره ولي مسلما اون نكلن مدلم اينك اگ با كسي اكي ميشم دنبال اينم ك رابطم جدي باشهمگ اينك حالا اون و ...

ببین من توی اینستا زیر یه پستی، کامنتای پسرها رو خوندم، از بهترین تا داغونترینشون نوشتهبودند که ما کسی رو که بدوستش داریم و قصد ازدواج داریم باهاش، اصلا پیشنهاد س. ک. س نمیدیم، میگفتن اون شخص برامون مقدس هست، اگر پیشنهاد بدیم یعنی قصد ازدواج نداریم و سرگرمیه برامون

و اینکه شاید طرف داره امتحان میکنه شما رو؟ اصلا نباید کوتاه بیایید

و در مورد روابط قبل هم نباید چیزی میگفتید

اولش ك گفت دو سه بار جدي نگرفتم فقط خنديدمبعدش گفتم اكي اصن من مشكل دارم با اين قضيه از نظرت ولي حتي ...

با 10 نفر بود و واقعا برات مهم نیست اون میگه 10 نفر تو باید چند برابر فرض کنی 43 سالشه چرا تا حالا متاهل نشده

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ببین من توی اینستا زیر یه پستی، کامنتای پسرها رو خوندم، از بهترین تا داغونترینشون نوشتهبودند که ما ...

🤷🏻♀️🤷🏻♀️نميدونم فعلن ك وا ندادم

خيليم سعي ميكنه توي موقعيتاي مختلف امتحانم كنه ن فقط واسه رابطه جنسي،براي هر اتفاقي امتحانم ميكرد و اعتماد كرد ب حرفام و...

ولي در كل حتي واسه دوستي هم يكم رفتارش ب نظرم غيرمنطقيه

يا من مدلم و خونوادم جوريه ك اينارو قبول نداريم و از نظر اون خيلي عاديه،چون توي دوستامم ي سري واسشون عاديه و واسع ي سريمون خيلي غيرمنطقيه

با 10 نفر بود و واقعا برات مهم نیست اون میگه 10 نفر تو باید چند برابر فرض کنی 43 سالشه چرا تا حالا م ...

ي بار دوسال قبل ب مامانم گفته بود ك نميتونه ب كسي اعتماد كنه و

از ي طرفم اون موقعيتي ك ميخواسته رو بدست نياورده ك خيالش از زندگي راحت باشه و بعدش ازدواج كنه

يجورايي همون موقعم ب مامانم فهموند م ازم خوشش مياد

ولي من اون موقع ي خواستگار خيلي جدي داشتم و...

بعدش امسال ديگ سر اين يكي پروندمون اينجوري اول تا فهميد با كسي نيستم گفت بيا پيش خودم عصرا كار كن و بعدشم ك...

با 10 نفر بود و واقعا برات مهم نیست اون میگه 10 نفر تو باید چند برابر فرض کنی 43 سالشه چرا تا حالا م ...

كاري با راست و دروغش ندارم ك ي نفر يا صدنفر

واسم مهم هست ولي فك نميكنم همينجوري ي پسر بشينه بدون هيچ دختري زندگيشو بگذرونه

توي دانشگاهم همشون با صدتا دختر همزمان بودن

ديگ غيرمنطقيه بگيم نبايد با كسي باشه،معمولن دخترا با كسي زياد نميرن

ي بار دوسال قبل ب مامانم گفته بود ك نميتونه ب كسي اعتماد كنه واز ي طرفم اون موقعيتي ك ميخواسته رو بد ...

عزیزم من از حرفاش حس خوبی اصلا نگرفتم مراقب خودت باش دیگه هر چی خودت صلاح میدونی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍