2777
2789
آخه پريود اون به خواب اين چه ربطي داره؟

حتما ناله میکنه😓

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خاصه    

من پریود یا بد حال شم یا سرما بخورم هر چیم درد داشته باشم روم نمیشه بقیه رو تو زحمت بندازم و اذیتشون کنم جز شوهرمو مامانمو خواهرام ..

خب چرا میاد دانشگاه ؟ بشینه خونه پیش مامانش اینا ازش مراقبت کنن

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

آره خاصه    

از طرف من بوسش کن😚

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
يه بالش بذار رو گوشت نشنوي بخوابي

خیلی من بخوابم، این بنده خدا الان واقعا اذیته ولی منم واقعا صبرم یه حدی داره، هر روز و هرشب درگیر مشکلاتشم 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
از طرف من بوسش کن😚

چرا ؟ نکنه تو هم اتاقیشی 🤔

شوخی بود گلم😉😄

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

خیلی من بخوابم، این بنده خدا الان واقعا اذیته ولی منم واقعا صبرم یه حدی داره، هر روز و هرشب درگیر مش ...

مجبور نيستي اداي آدم مهربونارو در بياري درگير مشكلاتش بشي كه آخر بياي آرزوي مرگشو كني

از همون اول بهش محل نميدادي يارو مشكلاتشو بهت نميگفت كه الان اينطور لعنو نفرين بشه

والا

آيا خداوند براي بنده اش كافي نيست؟
من پریود یا بد حال شم یا سرما بخورم هر چیم درد داشته باشم روم نمیشه بقیه رو تو زحمت بندازم و اذیتشون ...

دقیقا خب حرف منم همینه، من همش یا داروخونه ام یا بیمارستان یا دنبال دوا واسه خانوم، چن روز پیش درگیر بواسیر و هموروئیدش بودم دیوانه ام کرد، قبلش سرما خوردگی، قبلش يبوست، قبلش سردرد، قبلش کوفت و زهرمااااااار

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
چرا ؟ نکنه تو هم اتاقیشی 🤔  شوخی بود گلم😉😄

اره خیلی مشکوک بود بوسم😂😂😂😄نه عاشق  هم اتاقیش شدم