2777
2789
عنوان

نگران یکی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 27 پست
برا منم ازش بی خبرم و مطمئنم همون حرفی که زدین درسته

من خودمم بی خبر قبل قطع شدن نت پیام داد منم جواب ندادم

اما مطمئنم از من صحیح و سالم تره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم

الهی در پناه امن خدا باشه نگران نباش 🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من خودمم بی خبر قبل قطع شدن نت پیام داد منم جواب ندادم اما مطمئنم از من صحیح و سالم تره

ما همون ۵شنبه توی روبیکا حرف،زدیم الان آخرین بازدیدش یک هفته پیش زده مطمئنم هیچیش نیست اون منم ک همش ب فکر اونم😕از خداشه که حرف نزنه

کی میشه بگذره این روزها؟!💔 هیچ آقایی درخواست دوستی نده،خانم های محترمی هم که درخواست میدین قبلش بفرمایید چرا درخواست دادین تا اگر کمکی از دستم برمیاد یا هرچیز دیگه قبول کنم🌺

روبیکا و اپ داخلی هم داشت نمیتونستی پیام بدی

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

ما همون ۵شنبه توی روبیکا حرف،زدیم الان آخرین بازدیدش یک هفته پیش زده مطمئنم هیچیش نیست اون منم ک همش ...

ولش قیدشو بزن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نمیخواستم پیام بدم فقط میخوام بدونم زنده س :)

عزیزم🥲

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند