2777
2789
نه ببین ما تو بیمارستان گم شدیممامانمون دنبالم میگشت ولی تو اینقدر بچه شیطونی بود فرصت نداشت بیشتر ب ...

خخخخ ، حالا بگو ببینم کجایی هستی ، چقدر ازت دور شدم ، ببینم بچه یه روزه چقدر میتونه دور شده باشه

زندگی دیکتاتوری عجب صفایی دارد ، ریختن خون بیگناه عجب بهایی دارد /بهشون حکم داده حمله کنید سمت مردم بیگناه دست به کلت ، ولی فایده نداره دیگه پیری ، ضد ته حتی معلم دینیم ، دزدین همتون طلای ایرانو بردین روسیه لبنان و لیبی ، خلیج فارس شده خلیج چینی

خخخخ ، حالا بگو ببینم کجایی هستی ، چقدر ازت دور شدم ، ببینم بچه یه روزه چقدر میتونه دور شده باشه

وسطای کشورم ....💔دور شدیم؟؟؟؟🥲

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسطای کشورم ....💔دور شدیم؟؟؟؟🥲

اووووو ، احتمالا 600 یا 700 کیلومتری دور شدم ، ای بابا ، به هرحال خوشحال شدم اینجا دیدمت ، اگه دوباره دیدیمون حالمو بپرسی ها ، خخخخ

زندگی دیکتاتوری عجب صفایی دارد ، ریختن خون بیگناه عجب بهایی دارد /بهشون حکم داده حمله کنید سمت مردم بیگناه دست به کلت ، ولی فایده نداره دیگه پیری ، ضد ته حتی معلم دینیم ، دزدین همتون طلای ایرانو بردین روسیه لبنان و لیبی ، خلیج فارس شده خلیج چینی

اووووو ، احتمالا 600 یا 700 کیلومتری دور شدم ، ای بابا ، به هرحال خوشحال شدم اینجا دیدمت ، اگه دوبار ...

باشه عزیزم یادم میمونه

از حال خانواده بهم خبر بده حتما

بگو ننمون بگو چفت درو ننداز ننه

اکانت دست سه نفره🥴😂 اگه سوال حس ششمی دارید قبلش بگید با مهرا کار دارید🥴🌺

باشه عزیزم یادم میمونه از حال خانواده بهم خبر بده حتما بگو ننمون بگو چفت درو ننداز ننه

در همیشه بازه عجیجم ، بوس بهت

هسدم خو

هستم نه هسدم🤦🏼♀️

اقایون هول و هرزه درخواست دوستی ندیددددددد🚫⛔️ هرکس بده اینجا تگش میکنم ابرو واسش نمیزارم خوبه اسم شوهرم رو نوشتم روی کاربریم،اگرم ببینم ساکت نمیمونم