2777
2789
من نیوا میزدم راضی بودمبعدش تو یه تخقیقاتی که کردن متوجه شدن مام بشدت مضر و سرطان زاست الان که نخرید ...

عزیزم زینک اکساید خطرناکه، همینجا کلی آدم با زینک اکساید زیربغلشون ورم کرد

مام باید فاقد آلومینیوم باشه، آمبرلا صورتی کمرنگ خیلی خوبه و فاقد آلومینیوم هستش

سینره هم ی مدل داره ک اصلا مواد مضر مثل آلومینیوم نداره

برند های دیگ هم هست اگ سرچ کنی

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نزنم هر 1ساعت باید برم حموم

امبرلا و کامان سبز

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زینک اکساید خطرناکه، همینجا کلی آدم با زینک اکساید زیربغلشون ورم کردمام باید فاقد آلومینیوم با ...

آمبرلا اشغاله

من چند وقت پیش خریدم یک ساعت دووم نمیاره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میزنم ولی حس میکنم ضرر کردم یچی زیر بغلم ورم کرده فکنم🤔😐نمیدونم از اونه یا نه

ماگه کوچولو و درد داره جوش

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یچیزی بگم بهم نپرید امروزه همه چی مضره مام لوازم ارایش تغذیه هامون گوشی. حتی هوا هم ناسالمه مضره. پس لطفا مامو اسپری و مسواکو استفاده کنید بوی دهن و بدن ضررش بیشتره اطرافیان دیونه میشن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ضرر که داره قطعا مخصوصا مام و اسپری هایی که ضد تعریق هستن ولی برام مهم نیست میزنم به شدت وحشت دارم ک ...

من خودمم اگه بوی بد بدم اعتماد به نفسم به صفر میرسه ولی نمیتونم رو سلامتیم ریسک کنم ، هرروز حموم رفتنم فایده نداره با این حال از هیچی بهتره

نمیزنم ب جاش ی چیزی هست خیلیییی خوشبو و موندگاره و تا وقتی نری حموم بوش میمونه الان عکسش میزارم

تا چن روز جواب میده

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷

آمبرلا اشغالهمن چند وقت پیش خریدم یک ساعت دووم نمیاره

خیلی عالیه اتفاقا

بستگی ب بدن داره و شدت تعریق

مدلای بزرگش خوب نیس ولی کوچیک صورتیش خیلی خوب و معروفه و خیلی رضایت داره

من نیوا و رکسانا و... دارم ولی فقط آمبرلا صورتی کمرنگ راضیم، بقیشون ضرر داره معمولا

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙