کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میزنم ولی حس میکنم ضرر کردم یچی زیر بغلم ورم کرده فکنم🤔😐نمیدونم از اونه یا نه
ماگه کوچولو و درد داره جوش
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
یچیزی بگم بهم نپرید امروزه همه چی مضره مام لوازم ارایش تغذیه هامون گوشی. حتی هوا هم ناسالمه مضره. پس لطفا مامو اسپری و مسواکو استفاده کنید بوی دهن و بدن ضررش بیشتره اطرافیان دیونه میشن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
نمیزنم ب جاش ی چیزی هست خیلیییی خوشبو و موندگاره و تا وقتی نری حموم بوش میمونه الان عکسش میزارم
تا چن روز جواب میده
«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار»ن ترکم ن کردمن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند