2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@niniyar @niniyar همونطور که داخل تاپیکم گفتم ایشون ایجاد مزاحمت میکنن برام تاپیک جدا میزنن لطفا رسی ...

دیگ به دیک میگه روت سیاه الان خودت مزاحمت ایجاد کروی گیج اومدی تاپیک برو به خواهرت برس که یه دهاتی پسری بهش بده🤣

دیگ به دیک میگه روت سیاه الان خودت مزاحمت ایجاد کروی گیج اومدی تاپیک برو به خواهرت برس که یه دهاتی پ ...

برو دهاتی در آرزوی تهران اومدنت بمون که بلکه یه دختر نگات کنه فلک زده😂😂

برو دهاتی در آرزوی تهران اومدنت بمون که بلکه یه دختر نگات کنه فلک زده😂😂

خواهرن خوبه که به جا دوس دغدغه اش پیدا کردن پسر گه میگه از دنیا عقبم بدبخت و پسر ندیده😂🤣🤣🤣🤣

من حتما پیگیری قضایی میکنم بابت مزاحمتتون توی این سایت و تاپیکی که زدین حتما به نی نی یار میفرستم

زحمت نکش نی نی یار تگکردم بیاد🤣 از نام کاربری بزار نت درس بشه ببین چی میشه

خواهرن خوبه که به جا دوس دغدغه اش پیدا کردن پسر گه میگه از دنیا عقبم بدبخت و پسر ندیده😂🤣🤣🤣🤣

برو آبو بریز اونجا که سوخته انقدر قهوه ایت کردم بهت فشار اومده تاپیک جدا میزنی فلکزده ی نی نی سایتی

@niniyar

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂