2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیاز نیس پولدار باشی و برند ها گرون بزنی

من برند های مناسب میزنم ولی راضیم ، عکس پوستمو بذارم بگید چطوره؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

نیاز نیس پولدار باشی و برند ها گرون بزنیمن برند های مناسب میزنم ولی راضیم ، عکس پوستمو بذارم بگید چط ...

اره اره بزارر

من پوستم با اینکه ۲۰ سالمه داغون شده

همش جوشه زیر چونه م خیلی زیادد

نیاز نیس پولدار باشی و برند ها گرون بزنیمن برند های مناسب میزنم ولی راضیم ، عکس پوستمو بذارم بگید چط ...

بزار از چه برندی استفاده میکنی؟

من ویتالیر نیاسینامید و تونر و لایه بردار خیلی عالی ان

و درمالیفت هم شوینده و ابرسان راضی ام

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💚

بزار از چه برندی استفاده میکنی؟من ویتالیر نیاسینامید و تونر و لایه بردار خیلی عالی انو درمالیفت هم ...

منم شویندم درمالیفت

تونر نمیزنم

آبرسان الیوکس اگ درست نوشته باشم تلفظشو😂

ضدآفتاب هم فلویید مای ، قبلا لافارر داشتم و لافارر هم خیلی خوب بود

اگ جوش بزنم هم ضدجوش پانژل میزنم ولی ی ضدجوش کره ای اصل داشتم اون محشر بود ولی دیگ گیرم نیومد

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

منم شویندم درمالیفت تونر نمیزنمآبرسان الیوکس اگ درست نوشته باشم تلفظشو😂ضدآفتاب هم فلویید مای ، قبلا ...

منم ضد افتابم مای فلوییدی هس ابکی طوره خوبه بنظرم

منم ضد جوش درمالیفت دارم خوبه زود جوشو خشک میکنه

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥ 💚 خدا جونم شکرت 💚

وای چ خوبه پوستت😍

قربونت ک😍

تغذیه مهم تره تا روتین

سعی کن سبک زندگی و تغذیت سالم باشه تا حد امکان

پوستت عالیه😍😍

مرسی قشنگم😍💖