2777
2789

#سلام_امام_زمانم 🖐️💚

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 🌸🌸

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 💚💚

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

السلام علیک یااباصالح المهدی💚💚💚

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین اللهم عجل لولیک فرج و فرجنا به بحق القرآن و بحق حضرت خانم فاطمة الزهرا و حضرت خانم زینب الکبری سلام الله علیها اللهم أحفظ قائدنا و سیّدنا امام الخامنه ای حفظه الله بحق القرآن اللهم اکشف هذه الغمة عن هذه الامة بحضوره و عجل لنا ظهوره إنهم یرونه بعیدا و نره قریبا برحمتک یا أرحم الراحمین اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات الأحیاء منهم والاموات تابع بیننا و بینهم بالخیرات إنّک مجیب الدعوات إنّک علی کل شیء قدیر اللهم اشف کل مرضانا و مرضی المسلمین بحق القرآن اللهم الرزقنا زیارة الکربلا بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق الطاعة و بعد المعصیه بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق الشهادة بحق القرآن اللهم الرزقنا شفاعة القرآن بحق القرآن اللهم الرزقنا توفیق قراءة القرآن بحق القرآن اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و أهلک أعدائهم أجمعین 🤲

الهییییییی آمین 🤗💚

سلام عزیزم درخواست دوستیم رو قبول کنید کارتون دارم

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲