2777
2789
عنوان

قد بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون گفتی بخاطر این موضوع مامانتو کتک زده خیلیم کوتاهه

خخخخ

زندگی دیکتاتوری عجب صفایی دارد ، ریختن خون بیگناه عجب بهایی دارد /بهشون حکم داده حمله کنید سمت مردم بیگناه دست به کلت ، ولی فایده نداره دیگه پیری ، ضد ته حتی معلم دینیم ، دزدین همتون طلای ایرانو بردین روسیه لبنان و لیبی ، خلیج فارس شده خلیج چینی

به نظرم کوتاهه

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

برای اقا ۱۷۵ به بالا بلند حساب میشه داخل ایران

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

باز توی مریض کاربری زدی؟این کاربر فتیش قد دارهتا حالا چندبار تعلیق شده ولی باز با کاربری های مختلف م ...

آره منم تاپیکاشو قبلا دیده بودم. به نظرم فتیش قد نداره. فتیش بابای قد کوتاه داره. وگرنه انقدر توجه به ظاهر پدر اصلا نرمال نیست.

خودشو میزاره جای پدر خانواده

یعنی خودش یه دختره که قدش یک و هفتاده؟ خب این که قد بلند به حساب میاد.

من فکر میکنم از تحقیر پدر و مادرش خوشش میاد. تو همه تاپیکاش نوشته مادرم ۱۵۰ بابام ۱۷۰ خب که چی؟

فکر کن بیای با زحمت بچه بزرگ کنی تهش بیاد از قدت ایراد بگیره. خیلی زشته واقعا.