2777
2789
عنوان

پول کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست

فراموشش کن.اگرم ازدواج کنه باهاتون،صددرصد زندگی در سطح زندگی که داره از شما توقع داره براش درست کنی و اگر نتونی یک عمر منت و تحقیر و اعصاب خوردیه و معمولا دوام نمیارن تو زندگی (البته نه همه).خودشم که از الان داره منت میزاره سرتون.فقط بهش بگید خیلی دوست دارم اما به خاطر همین طرز فکرت ازت میگذرم و فراموشت میکنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خداروشکر نیستی

😝😝😝😝😝

ایش 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بهش تعهد بدین که نفقه و خرجی تمام و کمال برعهده ی خودتونه و اون صاحب ثروت خودش هست و میتونه برای خودش پس انداز کنه

کلا اطمینان خاطر کتبی و قانونی بدین که روی پولش حسابی باز نخواهید کرد

و صدالبته بر سر تعهداتتون بمونید اگر واقعا عاشق خودش هستین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 
بنظرتون بهش گیر بدم و همش درخواستم رو مطرح کنم  یا نه بزارم تو حال خودش باشه  میترسم گیر ...

گزینه ی دو تو حال خودش باشه 

حالا خودمونیم اون که این جا نیس به خاطر پولشونه😄😄😄 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
گزینه ی دو تو حال خودش باشه  حالا خودمونیم اون که این جا نیس به خاطر پولشونه😄😄😄

نه به خدا

گفتم که من اصن نمیدونستم پولداره 

از رو تیپ هم نمیشه تشخیص داد دختر یه گدا هم میشه دختر پزشکا تیپ میزنه

شاید اگه یکنفر پولدار مث خودش باشه اون عشقش واقعیه اما من نه  تف تو این زندگی

خوب تنها راهش اينه كه تو هم پولدار شي ،تحصيلاتت چيه؟بكوب بخون يه رشته خوب قبول شي شايد قبول كرد بخاطر اينده شغلت 

میخای ثابت کنی؟؟بگو باهام ازدواج کن اما قبلش ماشین و کارت عابرتو و هرچی ک بنامترو بزار بیرون از در خونم 

من دوس دارم زنم به من تکیه کنه نه اینکه من به اون 

بگو هرکاری تو بگی میگنم

خدایا شکرت تنهام نزار
بهش تعهد بدین که نفقه و خرجی تمام و کمال برعهده ی خودتونه و اون صاحب ثروت خودش هست و میتونه برای خود ...

ممنون از نظرتون 

واقعا جز محدود کسایی بودید که درست و منطقی راهنماییم کردید

چون اگه دنبال پول باباش هم نباشي اون به رفاه عادت كرده تو خودتم بكشي با يه زندگي معمولي نميتوني راضيش كني ،اين قصه ها رو هم از سرت بيرون كن كه عاشقت ميشه و با هيچيت ميسازه