2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 21 پست
فعلا شرایطشو نداریم 🥲

انشالله جورمیشه جدامیشین منم14سال باخانواده همسرم بودیم متاسفانه الان 6ماهه جداشدیم ازشون واقعا بدترین دوران روداشتم

زندگے واقعا بسیار ساده است !از هر دست بدهیم ،از همان دست می‌گیریم !هرطوری ڪه درباره‌ے خود بیندیشیم ،برایمان به واقعیت مبدل می‌شود .من معتقدم ڪه هرڪسے از جمله من ،مسئول همه اتفاقات خوب و یا بد در زندگیش است …! 
چیز بدی نگفته ناراحت نباش

چیز بدی نگفته ولی نباید هی تکرار کنه وقتی طرف دوس نداره مادرشوهر و خواهر شوهرم ک مجرده بمن هم میگفتن هی دیدن نمیرم پشت سرم حرف میزدن و تیکه مینداختن کلا قصدشون اینه وقتی نزدیکی رفت امدتو بکنن هر روز ک از مسائل اتفاق های زندگیت سر در بیارن سرک بکشن اخر دید من نمیرم دخترشو هر روز میفرستاد حتی شبا هم نمیرفت ب صد مکافات بیرونش کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله جورمیشه جدامیشین منم14سال باخانواده همسرم بودیم متاسفانه الان 6ماهه جداشدیم ازشون واقعا بدت ...

خوشبحالت

بااین شرایط بد اقتصادی چشمم اب نمیخوره

درسته بدی ندیدم ازشون فعلا ولی اصلا احساس راحتی نمیکنم

😂چیکار کردی دیگ نیومد؟

انقدر بهش بی اعتنایی کردم سرد رفتار کردم ب شوهرمم گفتم این میاد من راحت نیستم با اونمی عالمه دعوا کردم ک متوجه شدن

کلا شده بود معضل زندگی ما

بگو منم دلم دورهمی میخاد،یهو در طول روز یادتون میکنم،میگم کاش آزاد میشدم،میتونسم بیام سمتتون ولی خیلی شلوغم

اکه مث مامان خدابیامرزم،عروس پرست هست و جونشو به عروس میده،برو .ثواب میبری

ولی اگه مث مادرشوهرم پست و خونه خراب کن،همون که گفتم رو بش بگو