2777
2789
من تازه ازدواج کردم بچه ندارمولی خانواده همسرم بچه کوچیکشون زیاده خیلیم شیطونن

اره اوایل ازدواج مبل فرش وسایل همش نو سفیدم باشه که هیچی منم بچه جاریم بعد عروسیم اومدن کاکائو مالید به مبلم وای داشتم دیونه میشدم بعد خودم بچه دار شدم دیدم وای وای به اون روزی که شب از دست بچه ات نخواببدی روز کلا گریه بعد ۲۰ نفر مهمون میخواد بیاد نمیدونی بچه رو نگه داری بخوابی خونه تمیز کنی غذا بزاری خدا نگذره ازشون منو چقدر عذاب دادن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اوایل ازدواج مبل فرش وسایل همش نو سفیدم باشه که هیچی منم بچه جاریم بعد عروسیم اومد ...

واییی🥲 سخته واقعا درک میکنم ادمم هیچی نمیتونه بگه

بچه داری واقعا سخته

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

از کجا بفهمیم روانی نیست

نامزدی واسه شناخته دیگه

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین