onlhosein مدیر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 36 پست سلام...به نظرتون وقتی که آدم هم زبون نداره و یه عالمه خودخوری میکنه/حجم تنها بودنش زیاد میشه و نمیتونه کاری کنه این جور وقت ها بهترین راه چیه با عرض معذرت پسرم🥲 1404/10/22 | 14:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 15267 آره تماس گرفتم...خیلی زورشون میاد حرف بزنن اصلا توجهی ندارنو سریع میگن دیگه خو همینه و خدانگهدار خسته نباشن واقعا!😑 ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10712 ولی من دیگه چنین توانی ندارم ... متوجه ام .....ما هم همینم....دیه توانی نمونده .....اما مجبوریم.... Death cause overdose by thinking too much🧠💥
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 اما واقعاتمامی مشکلات در لحظه ی حال محو میشنمولانا و کلا هر عارفی میگه چجوری تو لحظه ی حال باشیاین آ ... خدا کنه همینطور بشه
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 خسته نباشن واقعا!😑 حتی به یکیشون خیلی محترمانه گفتم که:شما که طاقت شنیدن ندارین و حس انسانیه کمک کردن ندارین چرا اومدین تو چنین جایگاهی پاسخ گوی تلفن شدین؟ که اینطوری رفتار میکنین یهو گفتش که ببخشید حق دارین، گفتم چه فایده داره جز اینکه بدتر طرف رو له میکنید
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 متوجه ام .....ما هم همینم....دیه توانی نمونده .....اما مجبوریم.... من که دیگه میخوام مجبور بودنم رو کنار بذارم اصلا
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10712 من که دیگه میخوام مجبور بودنم رو کنار بذارم اصلا نمیشه چون اگه خودت ب فکر خودت نباشی ....ت این دنیا کسی نیست ک انقدر بفهمه ت رو Death cause overdose by thinking too much🧠💥
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 15267 حتی به یکیشون خیلی محترمانه گفتم که:شما که طاقت شنیدن ندارین و حس انسانیه کمک کردن ندارین چرا اومدین ... عجب...وقتی شخصی یه مسئولیت رو قبول میکنه باید به نحو احسن انجامش بده ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 عجب...وقتی شخصی یه مسئولیت رو قبول میکنه باید به نحو احسن انجامش بده دیگه اینجوری نیست واقعا حس بدیهیه شماره ایم ک اگ بود و به درد میخورد اینجوری شده
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 نمیشه چون اگه خودت ب فکر خودت نباشی ....ت این دنیا کسی نیست ک انقدر بفهمه ت رو شک نکن همینهاما وقتی دلت میشکنه چی؟
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 15267 دیگه اینجوری نیست واقعا حس بدیهیه شماره ایم ک اگ بود و به درد میخورد اینجوری شده دیگه آدم فقط باید در درجه اول به خودش و خدا تکیه کنه بقیه میشن درجه دوم و سوم و... ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 دیگه آدم فقط باید در درجه اول به خودش و خدا تکیه کنه بقیه میشن درجه دوم و سوم و... آره منم همیشه میریزم تو خودم... هیچی نمیگمالآنم دیگه حالم خوب نی واقعا و الا بازم سکوت میکردم
dokhi__mokhi عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 10712 شک نکن همینهاما وقتی دلت میشکنه چی؟ 🙂خودت باید اوار برداری کنی ....چون کسی فعک نکنم انقدر ب فکر باشه Death cause overdose by thinking too much🧠💥
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 🙂خودت باید اوار برداری کنی ....چون کسی فعک نکنم انقدر ب فکر باشه من دنبال این نیسم که کسی بخواد فکر کنه ها من دیگ نمیتونم خودخوری کنم و الا هنوزم ساکت بودم...
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 15267 آره منم همیشه میریزم تو خودم... هیچی نمیگمالآنم دیگه حالم خوب نی واقعا و الا بازم سکوت میکردم اونم آسیب خودشو داره ( بروز ندادن و به اصطلاح خودخوری)تا یه جایی حق دادن به خودمون و ناراحت بودنطبیعیه ولی از یه جایی به بعد هر چقدر برای غم هامون سوگواری کنیم آسیب بیشتری می بینیم باید یه جایی این روند قطع بشه و خودمون به خودمون کمک بدیم چاره ای نیست ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
onlhosein مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 249 اونم آسیب خودشو داره ( بروز ندادن و به اصطلاح خودخوری)تا یه جایی حق دادن به خودمون و ناراحت بودنطبیع ... من الان کلی وقت و انرژی گذاشتم واسه یه بهبود این روند واسه درست کردنشحل کردنش اصلاحش انقد مطلب خوندم و نوشتم و و و و زورم هنوز نرسیده هنوز نتونستم تکون بدم خودمو