2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکی از دوستان با این چیزا ازدواج کرد شوهره هم خیلی خوب سنگین آدم کاری ولی بعد چند سال طی تصادف فلج شد

درسته دیدم با دعا ب خواسته شون میرسن ولی بعد چند مدت انگار اون دعاهه خاصیت منفی پیدا میکنه

یا مثلاً یکی دیگه هی برای شوهرش دعا میگرفت زبون بند آخرم شوهره دیوونه شده

نی نی سایت: یه مشت نی نی که دور هم جمع شدن و بهم میپرن😂

ی خانومی بود موکل داشت ف*ال تا*روت میدید... دخترهمسایه مون خیلی ازش تعریف میکرد رفت پیشش بهش گفته بود اسمتو عوض کن بختت باز میشه و شد.... ولی دختر خوشبخت نیست...

اون خانومم بنده خدا پسرشو از دست داد و بد آورد و کلا این کارو گذاشت کنار.... پیشنهاد میدم طلسم وارد زندگیت نکن انرژی منفیش هیج وقت رهات نمیکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بعد جنا زندگیشو سیاه نکردن؟ عاقبتش چی شد؟

دیگه وقتی یه بیشعور میره بخت طرف رو میبنده چیکار کنه با چله قرآن هم بر طرف نمیشه دعا نویس باید بازش کنه اونم افراد کمی اینکارن

واقعا من دیدیم بخت طرف رو بستن با چله و قرآن هم طرف نتیجه نگرفته ولی دعا نویسم کاری نکرده بنده خدا ا ...

مورد دومی گفتی کار انجام میده ولی بعد ی مدت اثر منفی میشه

والا ایناییم که بدون دعا و سنتی ازدواج کردن زندگیشونم زیاد جالب نیست

این که آره ازدواج مثل یه هندونه در بسته س معلوم نیست شانست قرمزه یا سفید نرسیده

صلاح همه رو خدا میدونه بجز خدا از کسی دیگه نخواید

ولی یسریا هم بخت اینو اونو میبندن و واقعا طرف زندگیش نابود میشه این رو نمیشه کتمان کرد با نماز و چله هم برطرف نمیشهمانع ایجاد میکنن