2777
2789
من طلامو فروختم همینجوری،تو این جریانات حتی پولمم نگرفتم موند پیش طلافروشالان گفتمش طلامو میخوام گفت ...

پول تو بگیر حداقل چرا گذاشتی پیشش

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
پونزده و هشتصد ولی بازار های طلا بسته س اگه میخوای بفروشی خیلی بد میخرن ازت اگر پول لازم نداری نفروش

چرا خرید و فروش ندارن گرون تر میشه یا ارزون تر ؟

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پونزده و هشتصد ولی بازار های طلا بسته س اگه میخوای بفروشی خیلی بد میخرن ازت اگر پول لازم نداری نفروش

فروختم چندروز پیش الان بش میگم پشیمون شدم گفت گرون شده خودشون هم بستن گفت یاپولتو میدم

یا طلابخوای باید بخرم از کسی اونم خسارت بدم من چون گرون شده

اللهم صل على محمد وال محمد
چرا خرید و فروش ندارن گرون تر میشه یا ارزون تر ؟

خبر ندارم والا

ولی دوست همسرم گفت خرید و فروش نداریم نرخ مشخصی نیست اخه و اگه کسی میخره هم طبق وجدانش قیمت میده و میخره

اصلا صلاح نیست الان

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
پول تو بگیر حداقل چرا گذاشتی پیشش

اخه نمیتونم انتقالشون بدم نه رمز میاد نه بانکی هست

خودشم چندساله میشناسم گفتم بمونه پیشش اگ طلا دستش اومد بخره برام

اللهم صل على محمد وال محمد
اخه نمیتونم انتقالشون بدم نه رمز میاد نه بانکی هستخودشم چندساله میشناسم گفتم بمونه پیشش اگ طلا دستش ...

اهان خب اگه مطمئنه اوکیه

من طلامو فروختم همینجوری،تو این جریانات حتی پولمم نگرفتم موند پیش طلافروشالان گفتمش طلامو میخوام گفت ...

پولتو چرا نگرفتی ؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: