2777
2789
اره برو . حتما برو . یه چیز تقویتی ببر مثل شیره انگور، یا از این قبیل چیزا . فقط جسارتا از روی تجربه ...

خدا عمر با عزت بهتون بده عزیزم. باور میکنی بعد از یازده سال که از مرگ بچم گذشته بازم الان اشکم دراومد به خاطر حرفایی که از بقیه شنیدم؟😭😭😭

۳۲ هفته بودم که دخترم پر کشید😭

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
خدا عمر با عزت بهتون بده عزیزم. باور میکنی بعد از یازده سال که از مرگ بچم گذشته بازم الان اشکم دراوم ...

32 هفته ؟؟؟ چراااااا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

32 هفته ؟؟؟ چراااااا

دلیلش دقیق مشخص نشد.

ساعت ۴ صبح تکون میخورد.ساعت ۱۲ نوبت دکتر داشتم واسه چکاپ هفتگی دکتر نتونست صدای قلبش رو بشنوه رفتم سونو اونجا گفتن قلبش از کار افتاده. بدون دلیل خاصی

دلیلش دقیق مشخص نشد.ساعت ۴ صبح تکون میخورد.ساعت ۱۲ نوبت دکتر داشتم واسه چکاپ هفتگی دکتر نتونست صدای ...

ای خدا چقدر سخت

خدا به قلبت آرامش بده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خدا عمر با عزت بهتون بده عزیزم. باور میکنی بعد از یازده سال که از مرگ بچم گذشته بازم الان اشکم دراوم ...

چقدر سخت 😢 میدونم ، یه جایی تو قلب آدم زخمی میشه که با هیچ دارویی تسکین پیدا نمیکنه ، نه گذشت زمان، نه دلداری دیگران ، هیچی درمانش نمیکنه .

از دست دادن فرزند انگار جوریه که ادم بخشی از آینده ش رو از دست میده ، و بخشی از آرزوهاش رو خاک میکنه...

خدا صبوری بده بهتون . و امیدوارم خداوند نعمتهایی بهتر از اونچه از دست دادید نصیبتون کنه .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چقدر سخت 😢 میدونم ، یه جایی تو قلب آدم زخمی میشه که با هیچ دارویی تسکین پیدا نمیکنه ، نه گذشت زمان، ...

ممنون از محبتت عزیزم❤️