deli_khanom مدیر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 629 عنوان فردا تولدمه🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 36 پست فرداتولدمه🥰تو این شرایط حوصله ی تولدوکیک وکادو نداشتم همسرم وخونوادم بجای کادوبهم پول دادن دوسدارم هروقت این اوضاع تموم شدطلا بگیرم برای خودم اطلاع دارین طلا گرمی چقده؟واینکه بنظرتون پایین ترمیاد؟اصلا بنظرتون با۵۰تومن چیزی میتونم بگیرم🥲 1404/10/21 | 15:44 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنابانوووو عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 7793 تولدت مبارک عزیزم خوش اومدی ب این دنیا🫶🌹🌹 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
_maleficent_ عضویت: 1401/11/24 تعداد پست: 6343 سلام عزیزمممنونممن هربارپول دستم میاد طلا میگیرم حتی شده خیلی ظریف باشه ولی یه بدی دارم ازطلای اب شد ... کار خوبی میکنی عزیزم منم مثل تو دوست دارم که استفاده کنم طلایی که میخرم فکر کنم بتونی نزدیک ۳ گرم بخری دیگه؟ 🌱🫧ریشه میخواهد سبز ماندن در ویرانی ها🫧🌱
deli_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 629 تولد تولد تولدت مبارککک💃🎆🎊🎉 مرسی مرسی خوشگلمم❤️❤️
normalgirl عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2793 جان😍تولدت مبارک عزیزدلممم♥️من یادمه یا تولدم امتحان داشتم یا یه حادثه ای مثه الان بود🥲😂 قربونت عزیزمممم .. منم همین طوررررررررررررررر فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت
deli_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 629 کار خوبی میکنی عزیزم منم مثل تو دوست دارم که استفاده کنم طلایی که میخرم فکر کنم بتونی نزدیک ۳ گرم بخ ... اره تقریبا۳گرم چون با کارمزد واجرت نزدیک گرمی۱۶درمیاد برام
deli_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 629 تولدت مبارک عزیزم خوش اومدی ب این دنیا🫶🌹🌹 مرسی بانوجان💚💚
deli_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/07/08 تعداد پست: 629 تولدت مبارک عزیزمگرمی حدود ۱۴ تا ۱۶ نت نیست دقیق نمیدونم..ولی بله با ۵۰ میتونیسایت نبی زاده معتبره مرسی عزیزم❤️❤️تاالان اینترنتی نخریدم خیلی دوسدارم ولی میترسم😁