2777
2789

من مجرد بودم با یکی از دخترای فامیل خیلی نزدیک خیلی صمیمی بودم بعد ازدواج ب دلایلی رفت و آمدو تلفن کم شد من شرقم اونا جنوب تهران اونم نامزده از وقتی عروسی کردم هی تیکه میندازه چرا دعوت نمیکنی خونت خسیس مخصوصا بعد نامزدیش درصورتی ک ن مادر اون ن هیچ کدوم از فامیلام جز یکیشون دعوتم نکردن تاحالا حالا امروز زنگ زده بود هی حرفو کشوند ب جایی ک چرا منو و شوهرمو دعوت نمیکنی خونت و منم مجبور شدم بگم بیاین اونم جدی گرفت و از ی طرف مادرشم میخواست بیاد و چون جایی مهمونی دعوت بود گفت بزار فردا بریم منم چون فردا خودم میخوام برم جایی از اینورم ب شوهرم گفتم گفت بیان چ بهتر ولی وقتی گفتم زنگ بزن شوهرشو دعوت کن گفت ن خودشون بیان من نمیتونم کسیو دعوت کنم اونم کسی ک تو عروسیم ی بار دیدمش فقط منم هزار جور بهونه جور کردم ب دختره گفتم ک فردا نمیشه و الان ۲تایی بیاید از اونورم شوهر اون گفته بود یهویی نمیشه و خلاصه ناز کرده بود

واما این دختره ناراحت شد و از صداش مشخص بود واما الان منم خیلی ناراحتم هم چون نیومدن و ناراحت شد هم چون شوهرم زنگ نزد

چیزی واسه گفتن ندارم😊

خیلی خودتو درگیر این روابط نکن.

با کسی که به هر دلیلی نمیخوای رفت وامد کنی بگو باشه یه وقت مناسب.

بهانه بیاری هی اینجوری اذیت میشی.

مگه اونا بتو فکر کردن که از اینکه چی دربارت فکر کنن مهم باشه.

دغدغه های الکی رو بنداز دور

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.