2777
2789
گفتی سنن بله ما این جمله رو برا همچنین استفاده نمیکنیم به همین خاطر پرسیدم

یه چیزی هم بگم، خودمم قاطی کردم تو جواب اینکه گفتی یاشیاسان منم گفتم سنن بله یعنی توهم همینطور همون همچنین 🤦♀️

آغ آتیم،قول قاناتیم،شیه چک گوی سسیوه بلکه یاتاننار دا اویانسین،یاتماقین واختی دئیل،دورسون اوتانسین🪽

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پس برای چی میگیننکنه جمله ی زشتیه😱من یه بار به یکی گفتم یوخ بابا دعوامون شد گفت ما یوخ بابا واسه شو ...

نه معنی زشتی نداره

شما اینطوری تلفظ میکنید سِنَن بِله؟

اون چه دیوونه ای بود یوخ بابا که کلمه بدی نیست ما هم تو شوخی میگیم

یو ایلقار بوجور یازیلار قسم معنیسی وریر ایل هاواختان فارسی کلمه دی

هرنمه دی گوزل اد دی

من اله بونو دییرم دای

اما گوگل ده اوجور دی، ماقیل قویدولار تورکی اد، بوردا چوخ قویمولار، بیزه آرکان قویمادولار

آغ آتیم،قول قاناتیم،شیه چک گوی سسیوه بلکه یاتاننار دا اویانسین،یاتماقین واختی دئیل،دورسون اوتانسین🪽

نه معنی زشتی نداره شما اینطوری تلفظ میکنید سِنَن بِله؟اون چه دیوونه ای بود یوخ بابا که کلمه بدی نیست ...

خیالم راحت شد😅

یوخ سَنَّن بِله

آره من شوک بودم😂😂

هرنمه دی گوزل اد دیمن اله بونو دییرم دایاما گوگل ده اوجور دی، ماقیل قویدولار تورکی اد، بوردا چوخ قوی ...

گوگلی وله گوگلده مریخ ده فارسی بیر ادی

سیزین طرفلرده چوخ ترکی اد قویمولار؟نیه؟سن اوزونن باشلا

گوگلی وله گوگلده مریخ ده فارسی بیر ادی سیزین طرفلرده چوخ ترکی اد قویمولار؟نیه؟سن اوزونن باشلا

هه دا گوگل ده هرنمه بولار یازیر اودی دا😏

نیه وار اوز باجیمین آدی آیلین دی

تزه اددار چوخی تورک دی

آره همین دیشب به شوهرم میگم اگه بچه دار شدیم پسر شد اسمشو میزارم آراز😆😂میگه آراز چیه دیگه من یاد آزارلاما میوفتم😑میگم پس چی؟؟😒 میگه آردا😂

اسم های جدید انقد نازن آدم دلش میخواد کلی بچه باشه فقط اسم بزاره روشون😂

من گفتم یه پسر یه دختر اسمشون آراز و دنیز میگه آراز خیلی بده😂😒

اثرات تاپیک اسم توعه ها😄

هه دا گوگل ده هرنمه بولار یازیر اودی دا😏نیه وار اوز باجیمین آدی آیلین دیتزه اددار چوخی تورک دیآره ه ...

😂😂

دیگه همین مسخره میکنن مردم اسم ترکی نمیزارن زبون خودشونم به سخره گرفتن

😂😂دیگه همین مسخره میکنن مردم اسم ترکی نمیزارن زبون خودشونم به سخره گرفتن

اره حالا خود پدر و مادر اینکارو نمیکنن ولی مردم همش مسخره میکنن حتی خود بچه هاهم تو مدرسه و اینا به شوخی مسخره میکنن واسه همین باید یه اسمی ادم انتخاب کنه تا بچه بعدا نگه این چه اسمیه. همه بیشتر به اسم های عربی و فارسی عادت کردن اسم تورکی زیاد بشه عادی میشه

اره حالا خود پدر و مادر اینکارو نمیکنن ولی مردم همش مسخره میکنن حتی خود بچه هاهم تو مدرسه و اینا به ...

این مردم اسمای فارسی و عربیم میتونن مسخره کنن ولی نمیکنن!!!

فقط مسخره کردن و یاد گرفتن

ممنون تگ کردیداشتم دنبال تاپیک میگشتم😂اسم تورو خوردن اعلان منو

آره نمیدونم چرا اینطوری شده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
این مردم اسمای فارسی و عربیم میتونن مسخره کنن ولی نمیکنن!!!فقط مسخره کردن و یاد گرفتن

چون بیشتر اسمای عربی قدیمیه

و همین طور فارسی

چون زیادن عادی شدن

ولی قدیما تو روستاها بیشتر اسم تورکی و عربی میزاشتن

نمیدونم شاید

منکه اطرافم ادم سن بالایی نمیبینم که اسمش تورکی باشه. شایدم هست و توجه نکردم