2777
2789

میرم بیرون و میگردم برای آزادیم که دیگه پسرم جشن میگیرم😉🙂

یه بیو بدم از خودم = الهه ام همون الهه ی سابقتون ولی اوندفعه ورژن شاد و ایندفعه ورژن غمگینشم🖤 باران... من عاشق هوای پاییزی و بارونی ام🙃❤. پس... اگه یه روز نبودم با دیدن پاستیل،گربه،طبیعت،کارتون،ابرا،پیتزا،بوی کتاب ها،لباس های رنگی،شیرکاکائو،پاستا،عطر،پاییز،باران یاد من بیوفت.باشه؟:)) به من میگن بیشتر شبیه جنا اورتگا و کورالینم ولی خب در واقع شخصیتم بهشون نمیخوره اما دوستام بهم میگن تو شخصیتت مثل ایناست خب اینم اوکی. ( درحالی که من از اتاق تاریکم میترسم💔)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوستام میرفتم بیرون بنظرم جو دوستانه شون باحاله

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نمیدونم

از اول زندگی برام اهمیت نداشته جنسیتم

چون ازاد بودم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اره منم همینطور 😂اصلا یه دنیاییه رفاقتاشون

اره خیلیییی باحالن و پایهههه 🤸♀️😂😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...