2777
2789
عنوان

حسرت پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1466 بازدید | 40 پست
از الان شروع کن بخون موفق میشیولی اینم بهت بگم من همسرم و پدر همسرم هر دو پزشکن ببین تا بخوای به درآ ...

دقبقا

بنظرم واسه خانم خیلی مناسب نیست

ماهم جو گرفتتمون😂الان تو این مرحله انقدر اذیت میشیم وای به حال استاجری و اینترنی

و خب عمومی که فایده نداره وای به حال رزیدنتی😂🥴

تا 30 سالگی درس و درس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من میخوام دوباره کنکور بدم سال سوم هست تازه میخوام شروع کنم بنظرت چکار کنم؟

پایه ی درسیت چطوره؟

اگر پایه ضعیفی داری و با درسنامه نمیتونی یاد بگیری بنظرم بهتره نکته و تست یسری از اساتید رو برای درسایی که ضعیفتری ببینی اما اگر با درسنامه کارا راه میفته همونو بخون و همزمان که هر درسو خوندی همون روز تست اون مبحثو بزن

بهتره با یه مشاور پیش بری چون اگر خودت بخوای برنامه بنویسی چون علمشو نداری ممکنه برات مثل ازمون و خطا باشه و فرصتتو از دست بدی

دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...

من واقعا اینارویی که میگن پزشکی بده درک نمیکنم

بالا بریم پایین بریم پزشکی پزشکیه وواقعا شغل شریف ارزشمند با جایگاه اجتماعی بالا درامدشم وقتی تخصص بگیری عالی میشه

اینو من میگم که عزیزام نزدیک ترینام پزشک دندون پزشک اینا میگم به قول پدربزرگم میگفت من 30 ساله کارم طبابته از همون زمان ماهم میگفتن پزشکی فلان وبل و.. ولی به خدا قسم همش چرته پزشکی سختی داره ولی نه در اون حدی که میگنمن با چشمای خودم دیدمـ

مافامیلون 30 خورده ای سالش بود مهندس عمران بود تو کار بیزینس وو. نشست خوند پزشکی قبول شد گفت ای کاش ای کاش همون ده سال پیش برا پزشکی میخوندم

دوتا بچه دااره کار داره شغل داره الانم دکترای عمومیش وگرفت گفت گول حرف این دانشجو هاتازه وارد واینایی که خودشون قبول نشدن و.. نخور همش حرفه گفت اعتباری که الان دارم هیچ وقت این 13 سال نداشتم با همین اعتبارم خیلی کارام درست شدن و.. هر شغلی سختیای خودشو داره خصوصا پزشکی

بالاخره تو 30 سالت میشه حالا بشین فک کن پزشک باشی یا هموم ادم قبلی

الانم اصلا دیر نیس خیلیا بابا بزرگم دایی م حرف میزنن برام

که تو دانشگاه بالای 30 سالشون پزشکی میخونن گفت حتی یکیشون بارداره یه بچه کوچیکم داره با این حال اومده

من یه دختر عمه دارم پرستاره والان 28 سالشه داره میخونه پزشکی یا دندان قبول شه میگفت پنج سال تو این محیطم واقعا این دورشته چیز دیگه اان همه سختی هاشم می ارزه