2777
2789
😂😂😂😂بعصیا خدایی خیلی چرت گزارش میزنن حق داری والا

یکیش یلداست

یکیش پلنگ سیاه

و خیلیای دیگه

بخدا من هیچوقت کسی رو گزارش نمیزنم ولی این چنروز چون اونا دوستامو تعلیق کردن منم تا چیزی میشه نینی یار تگ میکنم😂🤦♀️

لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝

ایشش🤣قرار بود عکسمو براش بفرستم غیب شد🤣

ع پس فرستادی ب منم خبر بدین

لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش یلداستیکیش پلنگ سیاهو خیلیای دیگهبخدا من هیچوقت کسی رو گزارش نمیزنم ولی این چنروز چون اونا دوست ...

نمیفهمم چرا اینجورن بابا مهافی هرچی هستی حرف بزن بحث کن قانع کن یا قانع شو دیگه مث بچها گزلرش دادنشون چیه نمیفهمم اینا همونایین ک توی کلاس مبسر میشدن🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نمیفهمم چرا اینجورن بابا مهافی هرچی هستی حرف بزن بحث کن قانع کن یا قانع شو دیگه مث بچها گزلرش دادنشو ...

دقیقا😂