2777
2789
عنوان

شهردور

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 28 پست
من دیروز اتفاقا دنبال قسمت جدید بودم تو فیلیمو دیدم خییییلی عقبه هنوز مینه زنده بود

نه اشتباه میکنی

فصل دوم اومده قسمت 20

خیلی وقته مینه مرده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روبیکا نداری؟ من دیروز نگاه کردم از کانال های روبیکا دانلود کن

روبیکا بهم کد نمیده نمیتونم وارد بشم فکرنکنم قسمت جدیدیرو هم بذارن با زیرنویس شرایط نت اجازه نمیده

عزیزم میگم تو فیلیمو عقبه🫤 فیلیمو رو میگم بله من تا قسمت جدید دیدم

من که دارم میبینم شما میخوای قبول نکن بای

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عزیزم میگم تو فیلیمو عقبه🫤 فیلیمو رو میگم بله من تا قسمت جدید دیدم

من دروغ نمیگم

کانال دی ترکیه پخش میشه

اره کانال د هست ولی ما متاسفانه م.ا.هو.ا.ر.ه کانالشو نمیگیره نمیتونم ببینم ،یه اپلیکیشن دارم هرهفته از اون نگاه میکردم که بخاطر شرایط قطع شده الان

اره فیلیمو هم میذاره اما خود ترکیه هرقسمت۲ساعت و نیم هست فیلمو تایمش رو کمتر میکنه و طولانی تره و هم ...

عقب بودن طبیعیه چون دوبله میشه

ولی این دوستمون رسما به من گفت دروغ میگی

عقب بودن طبیعیه چون دوبله میشه ولی این دوستمون رسما به من گفت دروغ میگی

عذر خواهی میکنم عزیزم من چون دیروز خیلی دنبال قسمت جدید میگشتم اتفاقا فیلیمو هم رفتم فقط مثل اینکه فصل به فصل گذاشتن بخاطر همین من ندیدم قسمت های جدید رو

بله شما درست میگید من ندیده بودم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

عذر خواهی میکنم عزیزم من چون دیروز خیلی دنبال قسمت جدید میگشتم اتفاقا فیلیمو هم رفتم فقط مثل اینکه ف ...

خواهش میکنم

اشکالی نداره پیش میاد