2777
2789
عنوان

شوهر سیگاری !

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 52 پست
نه فقط جلوی من جلوی کسی نمیکشه چون میدونه من رازدارشم

وا کاش بهش سخت میگرفتی رازدارشم چیه فردا پیش بچهاتم میکشه خب چرا این چن روزه سیگاری شده کی روش تاثیر گذاشته

نه فقط جلوی من جلوی کسی نمیکشه چون میدونه من رازدارشم

😐😐😐😓😓

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سیگار که چیز بدی نیست☺

ولی خوبم نیس یجوری میگی بدنیس انگار برا بدن مفیده نکنه ویتامینی چیزی داره ما خبرنداریم 😂😂

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
ولی خوبم نیس یجوری میگی بدنیس انگار برا بدن مفیده نکنه ویتامینی چیزی داره ما خبرنداریم 😂😂

نه خیر منم نگفتم خوبه گفتم بد نیست یعنی از شیشه کراک و کوکایین و تریاک اینا بهتره 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

🤣🤣🤣🤣

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
ن تو خونه نمیکشه فقط میخوام بزاره کنار

عزیزم شوهر منم سیگاریه ولی اصلا به هیچ عنوان جلو من نمیکشه یکی دوبارم تصادفی دیدم تو کوچه یا جلوی در میکشه تا منو دیده سریع انداخته زمین...

من بارها بهش گفتم که نکش اونم سرشو انداخته پایین و میگه نمیکشم...

کاری که من میکنم اینه از مضرات سیگار بهش میگم اینکه دندون و زرد میکنه لب و سیاه میکنه و کلا از بدیاش میگم از اونجایی که میدونم شوهرم رو ظاهرش حساسه کمش میکنه ولی ترک کردن با خواست خودشونه فقط...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

نه خیر منم نگفتم خوبه گفتم بد نیست یعنی از شیشه کراک و کوکایین و تریاک اینا بهتره 

منطقتو عشق است😂😂

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
از همون نوجوونی اهل ورزشه بهم میگه بعد باشگاه بدنسازی سیگار میچسبه 😂😂

اره خییییلی😅😅😅😅😅

عزیزم شوهر منم سیگاریه ولی اصلا به هیچ عنوان جلو من نمیکشه یکی دوبارم تصادفی دیدم تو کوچه یا جلوی در ...

اره شوهر منم روی ظاهر خیلی حساسه اما یه دلایلی واسم میاره ک ...
بهش میگم عمرت کم میشه با سیگار
میگه بهروز وثوقی رو ببین 80 سالشه هنوزم میکشه😂😂😂😂