2821
2789
مگه تاریخ اخرین پریودیت کی بود؟؟؟. من ۲۱ مهر بود  ۲۰ تیر سزارین میشم

من ۲۳ شهریور بود ....۱ تیر سزارین میشم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایشالله قسمتت بشه

ایشالا در آییییینده😀

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
یعنی چند هفته؟؟؟  پس منم ۲۰ تیر گفته درسته

میشه پایان ۳۹ هفته گمونم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
چرا اینقد دیر؟؟؟ منو ک ۳۸ هفته و ۳ روز سز میکنه ؟؟؟

نمیدونم نگه میدارن که ریه کامل رشد کنه من زایمان طبیعی ام میشد ۹ تیر در واقع ۸ روز زودتر سزارین میشم 

ببخشید شما چهل رو هم تموم میکنی که اگه سزارینی که خیلی دیرع چون منم ۲۳شهریور پریودیم بوده دکتر۲۲خردا ...

نمیدونم‌گلم جفت دکترهام این تاریخ را زدن گفتند مناسبه 🤣کاش زودتر میشد واقعا 😭

ببخشید شما چهل رو هم تموم میکنی که اگه سزارینی که خیلی دیرع چون منم ۲۳شهریور پریودیم بوده دکتر۲۲خردا ...

الان مجدد پرسیدم از دکترم گفت در آلمان پایان ۳۹ هفته انجام میشه 

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

همینطور شما گلم