2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر وقتشه عزیزم؟

۲۱ماه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

چیکار کنم تدریجی نمیتونم وقت ندارم

عزیزم موفق شدی ؟؟ دختر من ۲۰ ماهشه سینه منو ول نمیکنه موقع خواب تا نیمساعت بعد اینکه خوابش عمیق شد باید سینه من تو دهنش باشه . تو ماشین مینشینیم فوری میگه ممه . دیگه کلافه شدم خودم شدم پوست و استخون هی شیر میخوره غذا نمیخوره چند ماهه رو ده کیلو نیم مونده

عزیزم موفق شدی ؟؟ دختر من ۲۰ ماهشه سینه منو ول نمیکنه موقع خواب تا نیمساعت بعد اینکه خوابش عمیق شد ب ...

سلام بله عزیزم خداروشکر موفق شدم بچه من شیشه میخورد دیگه تو خواب دوبار شیر گرم میکنم میدم میخوره تو طول روزم ،اوایل همش میچسبید لباسمو میداد بالا سریع شیر می ریختم شیشه حواسشو پرت میکردم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺