2777
2789
عنوان

عروس محجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 50 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عید رفتم یه عروسیواااای عروس یه لباس پوشیده و گرااااااااان قیمت پوشیده بودیه سرپوش زیبا ،سنگ دوزی ...

وایییییی خوشبخت بشه الهی

اصلا ب لباس پوشیده فک میکنم دیونه میشم

هنوز که چیزی معلوم نیس من دارم فکر میکنم فقط چیکار کنم😍😅

و دلها با یاد خداوند ارام میشود؛ خدا تو خیلی خوبی خیلی زیاد عاشقتم شکرت که وجودت رو در قلبم حس میکنم شکرت یه عالمه شکرت که حضورت رو در زندگیم حس میکنم و همیشه شکر گزار تو هستم ؛شکرت که حس قشنگ شکر گذاری و امید رو در قلبم کاشتی🕊️✨می نویسم تا بمونه این دوره از زندگیم خیلی حساس هستم و حس میکنم هیچ چیز رو درک نمیکنم یا خیلی چیزام برام عجیبه و خیلی فکر میکنم ... درگیر ادمی بودم که خیلی دوستش داشتم ولی رفت از زندگیم و من نفهمیدم چرا اینهمه خوب بودیم باهم و اخرش با بی احساسی گذاشت رفت... دلم هنوزم مهربونه و با اینکه بدی کرد ولی من سپردمش و دوستش دارم ؛ یه گوشه از ذهنم میمونی F کاش بودی و توضیح میدادی دلیل رفتارتو ولی مسخرس چه توضیحی داره خودت نخواستی و خیلی قلب سنگی داشتی... بگذریم این روزا حس میکنم دو تیکه ام ی تیکم به خداوند و نماز و اهل بیت وصله و حالم اوکی تره یه تیکه دیگم تو ندونستن و درک نکردن خیلی چیزا مونده.....🌝🌚🥺 راستی اگر خوندی امضامو برا ظهور اقامون صاحب الزمان صلوات میفرستی ؟ و یدونه ام برا بهتر شدن حالم بفرست مطمعن باش خوبیش به خودتم برمیگرده....🕊️🕊️🌍

از آشناها ازدواج کرد تو قسمت زنونه لباسش هم کاملا باز بود وقتی رفت بیرون با شنل کاملا پوشوند یکی هم بود مذهبی نیستن ولی بخاطر خونواده ی شوهرش که حساس بودن و عروسی مختلط بود با لباس عروس پوشیده و آرایش و شینیون شال کلاه سرش کرده بود

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

از آشناها ازدواج کرد تو قسمت زنونه لباسش هم کاملا باز بود وقتی رفت بیرون با شنل کاملا پوشوند یکی هم ...

رقص و. اهنگ هم داشتن؟

و دلها با یاد خداوند ارام میشود؛ خدا تو خیلی خوبی خیلی زیاد عاشقتم شکرت که وجودت رو در قلبم حس میکنم شکرت یه عالمه شکرت که حضورت رو در زندگیم حس میکنم و همیشه شکر گزار تو هستم ؛شکرت که حس قشنگ شکر گذاری و امید رو در قلبم کاشتی🕊️✨می نویسم تا بمونه این دوره از زندگیم خیلی حساس هستم و حس میکنم هیچ چیز رو درک نمیکنم یا خیلی چیزام برام عجیبه و خیلی فکر میکنم ... درگیر ادمی بودم که خیلی دوستش داشتم ولی رفت از زندگیم و من نفهمیدم چرا اینهمه خوب بودیم باهم و اخرش با بی احساسی گذاشت رفت... دلم هنوزم مهربونه و با اینکه بدی کرد ولی من سپردمش و دوستش دارم ؛ یه گوشه از ذهنم میمونی F کاش بودی و توضیح میدادی دلیل رفتارتو ولی مسخرس چه توضیحی داره خودت نخواستی و خیلی قلب سنگی داشتی... بگذریم این روزا حس میکنم دو تیکه ام ی تیکم به خداوند و نماز و اهل بیت وصله و حالم اوکی تره یه تیکه دیگم تو ندونستن و درک نکردن خیلی چیزا مونده.....🌝🌚🥺 راستی اگر خوندی امضامو برا ظهور اقامون صاحب الزمان صلوات میفرستی ؟ و یدونه ام برا بهتر شدن حالم بفرست مطمعن باش خوبیش به خودتم برمیگرده....🕊️🕊️🌍

بعد حالا مهمونا چجوری بودن اهنگ و... مثل عروسی های دیگه رقصم داشتن؟

عروسی من مولودی بود

زنونه مردونه جدا بود

ومن لباس و حجابم باز بود

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

من عروسی محجبه ها رفتم ولی چون زن مرد جدا بوده عروس آرایش کرده و بی حجاب بود. موقع برگشت هم که روبند و حجاب کامل. تو عروسیش هم آهنگ اینا پخش نکردن دف زدن. چون نرفته بودم برام تاحالا این قسمت آهنگ نداشتنش خیلی عجیب بود😁

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
عروسی من مولودی بودزنونه مردونه جدا بودومن لباس و حجابم باز بود

اها 😍😍

رقص و. اهنگ هم داشتن؟

اولیه نه دف زن داشتن و خانوم میخوند دومی آره

لطفا یبار دیگه باتفکر عمیق اینارو برید مطالعه کنید ویژگیهای یزید ،معاویه و بزغاله ها ، قضیه ی ابوموسی اشعری و تغییر سرنوشت جنگ و سرنوشت عده ی زیادی از مردم ...بنطرتون این داستانها آشنا نیست !یه عده ای وایسادن کنار کسایی که قرآنو مساجد آدمها..رو سوزوندن؛ وایسادن کنار متهمان اصلی اپستین و کودک کشی وجالبه دم از امام حسین و قیامش میزنن

بعد حالا مهمونا چجوری بودن اهنگ و... مثل عروسی های دیگه رقصم داشتن؟

اره رقص داشتن معتقد هانرقصیدن دیگه بقیه ام با حجاب رقصیدن😕😂 یه عده کمی ام حجاب نداشتن البته پوشیده ولی سر لخت

بعضی عروس هام نرقصیدن تو همون آتلیه و فرمالیته شون رقصیدن

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

من عروسی محجبه ها رفتم ولی چون زن مرد جدا بوده عروس آرایش کرده و بی حجاب بود. موقع برگشت هم که روبند ...

حالا خوش گذشت ؟

من خودم بدون اهنگ دوست ندارم میخوام برقصم فیلم بردار زنم بیارم😍😍😅

حالا خوش گذشت ؟ من خودم بدون اهنگ دوست ندارم میخوام برقصم فیلم بردار زنم بیارم😍😍😅

خوب بدون اهنگ دوست نداری اهنگ بزار برقص

ولی دیگه عروسی مذهبی نمیشه😄

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم