2777
2789
عنوان

خون😢😢کمککککککککککک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 21 پست

حتما باید دکتر ببری. چون اغلب خون تو مدفوع پنهان هست و بچه دچار کم خونی میشه.  شما شانس آوردی دیدی.  دقیق نمیدونم ولی فک کنم دکتر بگه خودتم لبنیات نخوری. دقیقا نمیدونم. چون بچه ی دوستم اینجور بود. برو بپرس دکتر حتما.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حتما باید دکتر ببری. چون اغلب خون تو مدفوع پنهان هست و بچه دچار کم خونی میشه.  شما شانس آوردی د ...

اخه من خیلی وقته لبنیات میخورم تابحال اینجوری نشده بود.ولی به خودش یه مقدارماست دادم شایدبخاطراون باشه.چون الان که دوباره مدفوع کرده اینجوری نبودخداروشکر.

باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم ینی چی هرچی میخوری نگا میکنه توهم دلت میسوزه بهش میدی؟؟اخه بچه پنج ماهه اب هندونه؟؟؟؟؟منم پسرم الان تازه شش ماهشه تازه فرنی شروع کردم دکتر گفت بعیر از فرنی و شیر خودت چیز دیگه حتی اب بش نده

وای عزیزم ینی چی هرچی میخوری نگا میکنه توهم دلت میسوزه بهش میدی؟؟اخه بچه پنج ماهه اب هندونه؟؟؟؟؟منم ...

همه چی که نمیدم.اب هندونه هم فقط دوقاشق مرباخوری دادم.آب که بایدبدی بهش.احتیاج داره بدنش.من آب جوش سردشده میدم بهش

باشه
همه چی که نمیدم.اب هندونه هم فقط دوقاشق مرباخوری دادم.آب که بایدبدی بهش.احتیاج داره بدنش.من آب جوش س ...

من دکترش گفت اب هم نیاز نداره چون شیر مادر همه چی داره حتی اب!!!

غذای کمکیش رو شروع کردی؟

من دکترش گفت اب هم نیاز نداره چون شیر مادر همه چی داره حتی اب!!! غذای کمکیش رو شروع کردی؟

دکتربه من گفت آب بهش بده که.هنوزنه کامل فقط یکم بیسکویت مادردادم بهش امروز.تازه رفته تو6ماه

باشه