2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 18 پست
کاری ندارم کلا تعریف کردم جمله خبری بود نه سوالی

حالا باز خوبه کاراشو خودش انجام میده.مادرشوهر من یه سوپری هم به زور می رفت .باید پسرا خرید می کردن براش میبردن ولی صبح تا شب تو مسجد و دعا و اینور اون ور بود ...یه بار یه دعایی بود اسمش نمیدونم چیه تو مسجد میخوندن .دعای طولانی بود مثلا ۳-۴ ساعت باید می نشستی .بعد این با کله می رفت دعا ، ولی ما که خونش بودیم از کمردرد و پا درد می نالید .شوهرم کرونا گرفته بود این خانم زنگ می زد و شاکی میشد که رفتی خودتو مریض کردی الان کی منو ببره خونه فلان خالت!! ؟ حالا خونه خاله ۱۰ دقیقه پیاده روی داشت .تو اوج گرمای مرداد با اتوبوس می رفت کربلا ولی خریدای خودش رو می گفت سرگیجه دارم و نمی تونم

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.