2777
2789
من پرسيدم كانادا عالى براى ادامه عكاسى منم عكاسى خوندم درحال بورسيه خودمم آشنا داشت باشى بورسيه ات ر ...

کانادا شرایط اقتصادیش بد نیست؟

من اگه بشه میخوام برم آمریکا حالا نمیدونم میشه یا نه البته بعد لیسانسم

دوست پسر منم واقعا زندگی میکنه همش میره سفر و این تابستون همه جای هند رو دیده بود الانم داره برمیگرد ...

از خدا میخوام هرچه سریعتر بتونی باهاش تماس بگیری

و زودتر فاصلتون تموم شه عزیزدلم🥹✨️💙🙏🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کانادا شرایط اقتصادیش بد نیست؟من اگه بشه میخوام برم آمریکا حالا نمیدونم میشه یا نه البته بعد لیسانسم

من پرسيدم ازساكن هاش اكثرا كانادا بهتردونستن براى عكاسى درسش

اما شمابراى دانشگاه نميرى براى تفريح اقامت ميرى

چجوري باهاش اشنا شدي؟اصلا نديدين همو

توی تلگرام یک ماه دوست بودیم بعد بهم علاقه مند شد و به همه خونوادش منو معرفی کرد

قرار بود قبل سال نو میلادی بیاد ایران ولی کارای ویزاش به مشکل به برخورد اول باید بره آمریکا چون دانشگاهش داره انلاین میخونه و رشتش جوریه که باید حضوری اونجا باشه

بعد که اونجا رفت دو هفته بعد بیاد ایران

من پرسيدم ازساكن هاش اكثرا كانادا بهتردونستن براى عكاسى درسشاما شمابراى دانشگاه نميرى براى تفريح اقا ...

چرا اتفاقا من عکاسی ایران حتی قبول هم ندارم

برای همین باید اونجا برم عکاسی بخونم ولی فعلا دارم تحقیق میکنم کجا بهتره

ولی شنیدم امریکا و المان خیلی بهترن برای هنر

چرا اتفاقا من عکاسی ایران حتی قبول هم ندارمبرای همین باید اونجا برم عکاسی بخونم ولی فعلا دارم تحقیق ...

اخ ليسانست دارى ايران ميگيرى ديگه چى ميخايى اونور بخونى ديگه نميدن بورسيه بهت كه

شما چیکار داری میکنی الان که بهت بورسیه دادن

من فوق ديپلمم گرفتم دانشگاهم ايميل زد به دانشگاه ونكور كانادا تاييد فرستادن بايدبرم ويزام از كنسولگرى بگيرم براى اقامت وخوابگاه فعلا ندادم دانشگاه مداركم

آشناداشت باشى راحت تر خوابگاه

واى از نگرانى ميميره ايميل بزن نميدونه وضع ايرانمبارك كى ميرى پيشش

مگه ایمیل شما کار میکنه؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من فوق ديپلمم گرفتم دانشگاهم ايميل زد به دانشگاه ونكور كانادا تاييد فرستادن بايدبرم ويزام از كنسولگ ...

ایران هستین الان؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من فوق ديپلمم گرفتم دانشگاهم ايميل زد به دانشگاه ونكور كانادا تاييد فرستادن بايدبرم ويزام از كنسولگ ...

من ترم اولم تازه

ولی چیکار کردی که دانشگاه میخواد تورو بفرسته یک دانشگاه دیگه

بعدم تو داری بورسیه ایران میشی باید برگردی