2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بگم والله

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

جایی که نمیتونی راحت حرفتو بزنی ارزش نداره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

کاششششش یکی بزنه

خدایا شکرت!واسه شبای که فکر نمیکردیم صبح بشه...واسه عزیزانمون که هر روز سلامتیشونو میبینیم...واسه رفیقامون که تو دنیای هزار رنگ اونا یه رنگه نابن...واسه آبی آسمون؛ واسه هوای خوب...واسه دیدن دوباره ی سبز شدن درختا...واسه فرصتایی که میدی تا اشتباهاتمونو جبران کنیم...سختیایی که میتونست از این سخت تر باشه...زمین خوردنا و واسه دوباره بلند شدنا...خدایا مارو از شر ظلم و بدبختی نجات بده...خدایا مردم این کشور رنج زیادی کشیدن؛ نزار تلاشها و از خودگذشگتیهایی که برای رسیدن به زندگی مطلوبی که حقشونه از دست بره...خدایا واسه بودنت کنارم شکر...😍💚💫

انگار با تاپیک میتونن انقلاب کنن چسبیدن به سایت به مردم میگن بریزین خیابون

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز