2789
حتی الانم رفتی پیامتو ویراش کردی🫤🫤

تموم شد استاک بازیات؟

یا ادامه دارد

یکم هم تاپیکامو چک کن شاید به نیروی انتظامی و بسیج و سپاه وصل بودم

ضرر نداره یه چک کن

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

حتی الانم رفتی پیامتو ویراش کردی🫤🫤

فقط خیلی زیاده

بالای ۱۶۰۰ تا تاپیکه تاپیکام

الان شروع کنی پس فرداشب تموم میکنی

موفق باشی😉😁

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون سس خرسی درسته

پیام بالاتو نمیشد ریپلای بزنم

من مشکلم با شخص شما نیس

حرفم اینه نی نی یار بعنوان ناظر باید بی طرف باشه

اگه تاپیکت خلاف قوانین نبود تعطیل نمیشد

اگه جزو تاپیکای ممنوعه بوده و تعطیل شده

چرا کاربری تعلیق نشده

اگه وجدان داشته باشی میفهمی حرفم چیه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
تموم شد استاک بازیات؟یا ادامه داردیکم هم تاپیکامو چک کن شاید به نیروی انتظامی و بسیج و سپاه وصل بودم ...

وصل به هرجا باشی ربطی به من نداره

مشکل من شما نیستی

نی نی یار باید بی طرف باشه که نیست

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
پیام بالاتو نمیشد ریپلای بزنممن مشکلم با شخص شما نیسحرفم اینه نی نی یار بعنوان ناظر باید بی طرف باشه ...

نی نی یار خیلی منو تعلیق کرده اتفاقا اون موقع که سایت حاشیه ای نداشت سر یه موضوع قومیتی بود یکهفته منو تعلیق کرد

از تعلیقی درومدم دوباره اونی که تعلیقم کرده بود باهاش دعوا راه انداختم یک ماه تعلیق شدم

خوب بلدم قانون اینجارو

وصل به هرجا باشی ربطی به من ندارهمشکل من شما نیستینی نی یار باید بی طرف باشه که نیست

بی طرفی یعنی تاپیک کسی رو نترکونن که تاپیک همرو میترکونن

اونایی هم که تعلیق شدن بالای ۵ تا از تاپیکات تو یک روز یا یک هفته بترکه تعلیق میشی

نی نی یار خیلی منو تعلیق کرده اتفاقا اون موقع که سایت حاشیه ای نداشت سر یه موضوع قومیتی بود یکهفته م ...

شما تعلیق شی یا نشی چیزی به من نمیرسه

هر مشکلی هست برای هممون هست

هممون سوار یه کشتی هستیم

من نی نی یارو درک نمیکنم

موفق باشی❤️

شما تعلیق شی یا نشی چیزی به من نمیرسههر مشکلی هست برای هممون هست هممون سوار یه کشتی هستیممن نی نی یا ...

خوبه درکش نمیکنی تگ کردیش

تو بیشتر موفق باشی🤎

خدانگهدارت