2821
2789
مممنونم ی مدت دیگ نمازم نمیخونم🫣

نمازتو بخون حتما نازم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مممنونم ی مدت دیگ نمازم نمیخونم🫣

اتفاقا بخونین، اول وقتم بخونین، از درگاه خدا ناامید نباشین.

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

همسر من از لحاظ اقتصادی بیسته یعنی صدش رو واقعا برا زندگیمون میزارهولی از لحاظ احساسی واقعا تامین نی ...

من یکیو میخوام هم پولدار باشه هم دوسم داشته باشه و توجه زیادی بکنه همیشه ب این فک میکنم اگ بهم توجه نکنه میخوام چیکارکنم

همسر من از لحاظ اقتصادی بیسته یعنی صدش رو واقعا برا زندگیمون میزارهولی از لحاظ احساسی واقعا تامین نی ...

من یکیو میخوام هم پولدار باشه هم دوسم داشته باشه و توجه زیادی بکنه همیشه ب این فک میکنم اگ بهم توجه نکنه میخوام چیکارکنم