2777
2789
خواهر ماماست  از بچگی عاشق به دنیا آوردن بچه بود .. دندون پزشکی قبول شد ولی رفت رشته مامایی . ...

عزیزم بعضی ماماها برا خودشون ارزش قائل نیستن یه پزشک چه حقی داره به کسی توهین کنه؟ خب اونا هم جوابشو میدادن و به دکتر توهین میکردن مگه شهر هرته؟ بنظر من هرکسی خودش با رفتارش اجازه توهین میده من تا حالا هیچوقت همچین اجازه ای به کسی ندادم اما دیدم بعضی همکارام رو که با رفتار بدون اعتماد بنفس و شل خودشون اجازه توهین رو میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی خوب مامایی فرق داره!!! حق مهر داره حق مطب داره حق بستری داره!!!! نظام پزشکی داره

من تو شهرمون یه خانم دکتر ماماهست که مراجعین چندین برابر متخصصه.باید ببینید از عهده اینکه مریضو راضی نگه دارید بر میاید

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
عزیزم بعضی ماماها برا خودشون ارزش قائل نیستن یه پزشک چه حقی داره به کسی توهین کنه؟ خب اونا هم جوابشو ...

دقیقا بستگی به سطح علمی و سواد کاری خودت داره. من که متخصصمون هم ازم نظر میخواد تو خیلیییی موارد و همیشه احتراممو نگه میداره دوستیم با هم

دقیقا بستگی به سطح علمی و سواد کاری خودت داره. من که متخصصمون هم ازم نظر میخواد تو خیلیییی موارد و ه ...

انقد بدم میاد از همکارای بداخلاق و بی کلاسی که واقعا وجه مامایی رو پایین میارن تو جامعه 

شما ببین چی قبول میشی بعد فکراتو بکن بدون کنکور که نیست که میگی نمیدونم کدومو برم 

الان از سه ماه پیش  مامایی اومده زیر مجموعه پزشکی 

و زیر مجموعه  پزشکی شده شامل: دامپزشکی پزشکی عمومی دندان پزشکی و مامایی و دیگه تراز و رتبه لی که برای قبولی در سال اینده لازم داره با سال گذشته قابل مقایسه نیست 

حال متکلم از کلامش پیداست