دخترباران مدیر عضویت: 1395/10/14 تعداد پست: 867 عنوان مشکل رنگ مو | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 18 پست سلامخانوما من چند ساله موهام قهوه ای روشنهحالا لایت دراوردم به آرایشگر گفتم مهم اینه زمینه م تیره باشهفقطططط تیرهپشت موهام تیره شداما جلو سرمو که لایت دراورده رنگساژ کرد باز قهوه ای شد زمینه مهر کی میبینه میگه تغییر نکردیچی کنم؟ خدایا یه شادی یهویی نصیب هممون کن...آمین💜 1397/02/19 | 09:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ilhan عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 1176 من بعد چند ماه اومدم نی نی سایت اتفاقا الان دیدم امضامو نفهمیدم چجوری باید تغییرش بدم😂 ر ... مبارکه خونتونو عرض کردم .بروتوقسمت تنظیمات رو قسمت امضاءمن کلیک کن بعدازازدواج؛هیچسرکشیعاقلنمیشه، هیچمعتادیترکنمیکنه،هیچافسردهای بهوجدنمیاد...لطفامردمرواسیرمریضاتون نکنید.
دخترباران مدیر استارتر عضویت: 1395/10/14 تعداد پست: 867 قربونت برم خیلی ممنون,امتحان کن ببین تونستی؟بیابگو. ببخشیدموضوع خارج ازتاپیکت گفتم 😘😘 نه بابا سبب خیر شدی عزیززز خدایا یه شادی یهویی نصیب هممون کن...آمین💜
دخترباران مدیر استارتر عضویت: 1395/10/14 تعداد پست: 867 مبارکه خونتونو عرض کردم .بروتوقسمت تنظیمات رو قسمت امضاءمن کلیک کن ممنون خانومی خدایا یه شادی یهویی نصیب هممون کن...آمین💜
مهربون20 عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 5803 نه بابا سبب خیر شدی عزیززز قربووونت برای امضاتم الهی امین😊😊😊 😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍