2777
2789
ازمن سفالیکه هفته34تازه رفتم دلم میخوادهمینجوری بمونه تکون نخوره طبیعی بدنیابیاد.میگن طبیعی خیلی بهت ...

اونایی که سفالیکن که دیگه نمیچرخن معمولا.حالت بریچ هم خیلی کم پیش میاد که دکتزا تا دقه نود هم میگن شاید چرخید و سرش اومد تو لگن

تصحیح کردم.بریچ

هیچ راهی نیس گلم واسه سفالیک شدن اما راه هست. نگران نباش بسپار به خدا و از الان استرس نداشته باش‌

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والله.هرچی خدا بخواد فقط این نیست که دهانه ی رحمت هم باید باز بشه اندازه ی کافی و لگنت هم ...

حتما ورزش کن این هفته های آخر خیلی کمک میکنه. ی هفته مونده به زایمانت نزدیکی بدون جلوگیری کن معذرت میخوام اینقد واضح میگم حتما مایع داخل بدنت بریزه. به علت وجود پروستوگلاندین انقباضات رحمی رو زیاد میکنه دردهای طبیعی رو زیاد میکنه و کاملا محیط رو برای زایمان آماده میکنه. درد زایمان طبیعی نهایت چند ساعته اما زایمان سزارین بعدش تازه اول بیچارگی هست به هر حال ی عمل باز هست دارن شکمت رو پاره میکنن. شما در عین حال خونریزی هم داری و دوجای بدنت در هر صورت درگیر هست. این وسط تو این حال داغون باید بچه هم شیر بدی و واقعا سخته. مگه اینکه واقعا راهی برای زایمان طبیعی نباشه اون موقع آدم حاضره دور از جون بمیره ولی بچه سالم باشه زایمان سزارین که دیگه چیزی نیس.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

ببخشید یه سوال دارم 

من این هفته فقط یه روزشو سردرد نبودم و تازه همش سردردم امروز فشارم و گرفتم 10 روی 7 بود

ممکن از فشارم باشه؟

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
حتما ورزش کن این هفته های آخر خیلی کمک میکنه. ی هفته مونده به زایمانت نزدیکی بدون جلوگیری کن معذرت م ...

من نمیخوام طبیعی زایمان کنم.من دلم میخواد سزارین بشم

دوس دارم بمونه همینجوری

خدایا بابت داده و ندادت شکر
حتما ورزش کن این هفته های آخر خیلی کمک میکنه. ی هفته مونده به زایمانت نزدیکی بدون جلوگیری کن معذرت م ...

خیلی ها بودن که از عمل سزارینشون راضی بودن

بستگی به دکتر و نحوه ی عملت داره 

من نمیخوام طبیعی زایمان کنم.من دلم میخواد سزارین بشم دوس دارم بمونه همینجوری

عزیزم ان شا الله هر چی خیر و‌صلاح خودت و بچه ات هست همون. اینقد بهش فکر نکن.

نمیدونم والله.هرچی خدا بخواد فقط این نیست که دهانه ی رحمت هم باید باز بشه اندازه ی کافی و لگنت هم ...

اره واقعا.منو که معاینه نکردن گفتن اگرم لگنت مناسبم نباشه هم باید طبیعی بیاری بعد 8ساعت درد بکشی اگ نتونستی سز میشی..خیلی زوری و سخت شدن زایمان😞😠😠

عزیزم ان شا الله هر چی خیر و‌صلاح خودت و بچه ات هست همون. اینقد بهش فکر نکن.

نه بهش فکر نمیکنم

ولی خب بالاخره تا دو هفته دیگه‌معلوم میشه

دوستام همه درد طبیعی کشیدن و اخرم سز شدن

مگه دیوانه ام‌ دوتا درد رو متحمل بشم

نه بهش فکر نمیکنم ولی خب بالاخره تا دو هفته دیگه‌معلوم میشه دوستام همه درد طبیعی کشیدن و اخرم سز ش ...

اگه بخوای هزینه بدی و بیمارستان خصوصی باشی که اصلا هر کاری بخوای واست میکنن و راحت سز میکنن تو دولتی خیلی گیر میدن هر چی بیشتر استراحت کنی احتمال نچرخیدن بچه بیشتره

اره واقعا.منو که معاینه نکردن گفتن اگرم لگنت مناسبم نباشه هم باید طبیعی بیاری بعد 8ساعت درد بکشی اگ ...

وا کدوم‌بیمارستان؟

چرا معاینت نکردن؟

اگه بخوای هزینه بدی و بیمارستان خصوصی باشی که اصلا هر کاری بخوای واست میکنن و راحت سز میکنن تو دولتی ...

من خصوصی میخوام برم.الانم تحت نظر پزشک بیمارستان هستم

حالا فعلا گفته تا ۳۸ هفته صبر کن‌بهت اطلاع میدم

الانم هر هفته دوشنبه بابت نوار قلب و ویزیت دارم میرم

من خصوصی میخوام برم.الانم تحت نظر پزشک بیمارستان هستم حالا فعلا گفته تا ۳۸ هفته صبر کن‌بهت اطلاع می ...

خیلی راحت به دکترت بگو من میخوام سز بشم. اون دوستات شاید دولتی بودن تو خصوصی زیاد سخت نمیگیرن