2777
2789
عنوان

نامزدم نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 30 پست

اتفاقا فردا شب باهاش برو بیرون حرفاتو باهاش بزن

بگو اگه دوسم داری چرا اینطوری میکنی اگر دوستم نداری راحت بگو تا عقد نکردیم

این الان اینطوری میکنه وای بحال بعد عروسی

معمولا تو نامزدی خیلی باید مشتاق باشن

تو رو به جدت منو لایک نکن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا فردا شب باهاش برو بیرون حرفاتو باهاش بزن بگو اگه دوسم داری چرا اینطوری میکنی اگر دوستم نداری ...

همون اخه چرا ازم فراریه نمیدونم واقعا چرا پس اومد اومد منو بدبخت کنه 💔

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

اصلا نمیدونم داره چیکار میکنه تو خواستگاری من از پرسیدم که منو واقعا دوست داره یا به اصرار مادرشه گف ...

فردا شب اتفاق برو در مورد این قضیه هم با هم حرف بزنید ،دلیل کارش رو بپرسید اگه واقعا علاقه ای نباش بعدا تو زندگی نشترک به مشکل میخورید

فردا شب اتفاق برو در مورد این قضیه هم با هم حرف بزنید ،دلیل کارش رو بپرسید اگه واقعا علاقه ای نباش ب ...

اخه من گفتم شاید بی محلی کنم یا مثل خودش رفتار کنم بهتر باشه حالا میبینم که نه

خب رک بپرس دلیلش رو

و بگو توقع و انتظارات خودت چیه

شما هم از ایشون فرار کنی که همش میشه سوءتفاهم و سکوت الکی .

اگر دلیل موجه و درست داشت حل میشه

اگه عدم علاقه بود ادامه نمیدین.

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

خب رک بپرس دلیلش رو و بگو توقع و انتظارات خودت چیه شما هم از ایشون فرار کنی که همش میشه سوءتفاهم و س ...

من فکر کردم بی محلی کنم شاید بهتر باشه البته همون فردا ازش میپرسم دلیل کارش چی بوده

اخه من گفتم شاید بی محلی کنم یا مثل خودش رفتار کنم بهتر باشه حالا میبینم که نه

خب به نظرم من همین اول در مورد همه مسائل صحبت کنید ونظر طرف مقابل رو بدونید خیلی بهتره ،بعد کمتر دچار مشکل وچالش میشید

خب به نظرم من همین اول در مورد همه مسائل صحبت کنید ونظر طرف مقابل رو بدونید خیلی بهتره ،بعد کمتر دچا ...

خیلی ممنون عزیزم از کمکت فردا باهاش حتما حرف میزنم بله شما درست میگی اگه الان که نرفتم زیر ی سقف بفهمم بهتر از اینکه بعدا بفهمم 🧡🥲

اگر هنوز عقد نکردید پس اگر دعوتت کرد که برید بیرون حتما برو چون این دوران دقیقا برای آشنایی هست درسته همدیگرو میشناسید ولی از ریزه کاری های اخلااق همدیگه خبر ندارید.

زیاد هم هی نپرس منو دوست داری یا نه

مردها علاقه شون رو با بغل و بوسه نشون میدن اینجوری می تونی بفهمی که چقدر بهت حس داره.

حالا اگر تو جمع ظاهر نمیشه احتمالا درونگرا باشه.

زمانی تو جواب بی محلی رو با بی محلی میدی که زنش شده باشی نه الان که نامزد هستید.

این نیز بگذرد .....