« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اگه بعضیا از سر بیکاری و برا تفریح میان اینجا حق ندارن ب دیگران توهین کنن یا مسخره کنن چون خیلیا ب خاطر اینکه کسی رو ندارن باهاش راحت حرف بزنن میان اینجا.
منم تنها می خوابم .خفه می شم یه وقت . فکر نکنم جدا خوابیدن نشان طلاق عاطفی باشه .یهنی من طلاق گرفتم ...
اخه ما هم نمیخوابیم یا اگه بخوابیم فقط اولش بعد از هم جدا میشیم نمیتونیم تا صبح تو بغل . بعد من تو نی نی سایت برا یکی نظر گذاشتم گف اخی طلاق عاطفی گرفتین فکرم مشغول شد از کبینیک پرسیدم گفتم تا جواب بده از بقیه هم بپرسم. اوایل من خ ب شوهرم اعتراض میکردم اما الان با ی بچه دیگه نه
انگار هر بار میمیری ولی باید باز بیدار میشیو زنده ای
فک میکنی خوابی اینا خوابه این زندگی تو نیس وای چی میگم حالم بدشد حال توام بد کردم
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
نه ولی ی دوره ی سختی ازین حالتا داشتم انگار این زندگی من نبود این من نبودم باورم نمیشدهیچی
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...