2777
2789
عنوان

دو شغله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست
مدرک نقاشی فقط به بچه ها میتونی تدریس کنی که درامدی نداره

کلا تدریس کردن اصلا درآمد نداره

من عاشق تدریس کردنم رشته خودمم آموزش پیش دبستانیه ولی درآمد افتضاححح

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعا همه همینیم هیچکس جایی که دوست داره باشه نیست

ولی من دوست داشتم جای شما بودم

وضعیت شما از خیلی ها خیلی بهتره

❌❌❌از طرف بنده هیچ درخواستی به هیچکس داده نمیشه...اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم و حرف نامربوطی زدم حتما اسکرین شات بگیرید و به نی نی یار اطلاع بدین که برای همیشه تعلیق بشم...با احترام پسرم🙏

من الان زبان دارم میخونم کتاب هدوی تو آموزشگاه گویش ترم B2 قبلا ۷ ترم خوندم تو همین آموزشگاه وقتی کلاس سوم بودم بخواتر کرونا ول کردم البته اون موقع چون بچه بودم چیزی یاد نمیگرفتم زیاد مادرم میگه الان چند نفر از فامیل مدرک گرفتن چه به کارشون میاد من خودم دخترخالم مدرک زبان روسیه و انگلیسی داره ولی به کارش نیومده

زبان انگلیسی و میگن یا باید کارت مربوط بهش باشه یا برای مهاجرت مامانم میگه

میگه تا الان نزدیک نه میلیون هزینه کردیم ولی فقط ترم دوم تا ۲۴ ترم خیلی میشه هزینش که به کارت نیاد

من از معلم زبان مدرسه پرسیدم گفت من همسن شما بودم اصلا زبان نخوندم من فقط با فیلم و آهنگ انگلیسی یاد گرفتم بنظرتون این کار نتیجه داره؟؟

البته ترم دوم و ۱۰٪ کم آوردم دوباره دارم میخونم شدم ۶۰ از ۱۰۰ مامانم ازم نا امید شده

پرتوقع الان من ( am,is, are) ) do.does. was.were )( presen simple ( past simple و بلدم

من الان زبان دارم میخونم کتاب هدوی تو آموزشگاه گویش ترم B2 قبلا ۷ ترم خوندم تو همین آموزشگاه وقتی کل ...

یا خدا چند سالته بهت هدوی دادن؟؟؟ هدوی الان برات زوده اون برای بزرگساله تو باید کتاب تینیجر بخونی

معلومه که نمره ات افت میکنه وقتی لقمه راحتو میپیچونن میدن بهت

بیا من بهت کتاب معرفی کنم دخترجون انقدر اعتماد به نفس خودتو پایین نیار همیشه که مشکل از تو نیست

کلاس نهم ۱۵ سالمه There’s There’re اینام بلدم

عالیه عزیزم ولی با توجه به اینکه میگی چند ترم رفتی باید چیزای بیشتری هم بلد باشی درخواستمو قبول کن بیام برات قشنگ توضیح بدم

عالیه عزیزم ولی با توجه به اینکه میگی چند ترم رفتی باید چیزای بیشتری هم بلد باشی درخواستمو قبول کن ب ...

من نه سالگی همینجا رفتم با کتاب فمیلی بود فکر کنم بعد دیگه یادم رفت الان بزرگسال هدوی

بنظرتون برای ترم بعد اگه قبول شدم بازم همینجا ثبت نام کنم ؟

یا آموزشگاه عوض کنم؟ برم سفیر

یا نه زبان فعلا ول کنم بزرگ شدم بورسیه گرفتم مثلا از ۱۹ سالگی فشرده بخونم تا ۲۱ اینا تموم کنم اون موقع فشرده خوندم از ایران برم اگه بورسیه قبول شدم

خود معلم زبانم گفت فیلم و آهنگ انگلیسی ببینی خیلی خوبه قشنگ یاد میگیری

من نه سالگی همینجا رفتم با کتاب فمیلی بود فکر کنم بعد دیگه یادم رفت الان بزرگسال هدوی بنظرتون برای ت ...

وقتی میخوای زبان یاد بگیری تماممم اطرافت رو پر از اون زبان کن

اهنگایی که گوش میدی فیلمایی که میبینی صحبت کردنت با ادمارو حتی انگلیسی کن تیکه کلامای انگلیسی رو یاد بگیر سریال سریال سریال زیاد ببین و اگرم اوکی ان خانوادت تیک تاک انگلیسی رو ببین چون اکثرا زیرنویس انگلیسی دارن و اینکه ببین تو حتی اگرم به ترم بزرگسال رسیده باشی هم بازم کتاب تو باید از کتاب یک خانوم ۳۰ ساله جدا باشه چون مغز توی هر سن توانایی متفاوتی داره

الان برای تو وقت اینه که solution رو بخونی نه هدوی

هدوی خیلی سنگینه برات الان😭 برای همینه که یهو از ۱۰۰ شدی ۶۰

وقتی میخوای زبان یاد بگیری تماممم اطرافت رو پر از اون زبان کن اهنگایی که گوش میدی فیلمایی که میبینی ...

بنظر شما باز گویش ثبت نام کنم با این کتاب یا نه ؟

برم سفیر میتونم کتابم و خودم انتخاب کنم ؟ اخه هر آموزشگاه کتاب خودشون و میدن دوستانم رفتن این آموزشگاه همه دارن از کتاب هدوی شروع میکنن

بنظر شما ترک کنم از ۱۹ سالگی شروع کنم فشرده تا ۲۱ سالگی بگیرم مدرک و خانواده میگن تا اون موقع ذهنت نمیتونه/:

بنظر شما باز گویش ثبت نام کنم با این کتاب یا نه ؟ برم سفیر میتونم کتابم و خودم انتخاب کنم ؟ اخه هر آ ...

نه زبان زود از یاد ادم میره وقتی مرور نمیشه و وسط یادگیری ولش میکنی ولش نکن

آموزشگاهتو عوض کن ولی سفیرم نرو

هم الکی گرون میگیره سفیر هم اینکه کیفیت قبل رو نداره بگرد آموزشگاه خوب پیدا کن مثلا شکوه خوبه یا مثلا پردیسان خوبه و کلی اموزشگاه دیگه هم هست ولی از همش مهم تر اینه که آموزشگاهت کتابش رو هم تفکیک سنی کنه

اگر دارن از هدوی شروع میکنن به خاطر اینه که سن شروع بزرگسال از ۱۵ عه ولی شما تازه شروع نمیکنی که هدوی بخونی یهو از فمیلی بپری هدوی مغزت یهو گیج میشه