چطور پیوسته هر روز ۸ ساعت یا بیشتر میخونین من تا ی روز میام درس بخونم یا مهمون میاد یا میریم جایی و مجبورم برم یا اتفاقی میوفته ... برا این مشکلات چیکار میکنین /:
تا قبول شدنو چی بدونی پرستاری شهر دیگه آوردم شبانه نمیخواستم برم آره زیاد میشه وقتی بیخودی فقط بخونی ...
من به بهداشت عمومیم راضیم دیگه نمیزارن پشت بمونم ولی خب تا اموزش تکمیل نشه نمیشه تست زد باید ی وقتیم برا فیلم درسی و درسنامه گذاشت اونوقت وقت نمیکنم زیاد تست بزنم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
وای منم بیچاره شدم هر روز خونواده شوهر دعوتم میکنن نمیتونم بخونم😭
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم
سعی میکنم بیشتر بمونم تو خونه ولی زیاد نمیزارن بمونم میگن دوساعت درس نخون چیزی نمیشه /:
ب من میگن حالا همین الان درسخون شدی برا ما😂
لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم