2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 32 پست
تا قبول شدنو چی بدونی پرستاری شهر دیگه آوردم شبانه نمیخواستم برم آره زیاد میشه وقتی بیخودی فقط بخونی ...

من به بهداشت عمومیم راضیم دیگه نمیزارن پشت بمونم ولی خب تا اموزش تکمیل نشه نمیشه تست زد باید ی وقتیم برا فیلم درسی و درسنامه گذاشت اونوقت وقت نمیکنم زیاد تست بزنم

واقعا چه نیازیه وقتی بقیه میرن توام حتما بری باهاشون بگو من درس دارم و بمون درستو بخون

سعی میکنم بیشتر بمونم تو خونه ولی زیاد نمیزارن بمونم میگن دوساعت درس نخون چیزی نمیشه /:

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

[QUOTE=406050813]بنظرت از الان میشه پرستاری؟[/QUOTEاز الان پزشکیم میشه ۶ ماه فرصت کمی نیس خیلیا و می ...

مثلا اگه تا الان خونده باشیم و پایه خوبی ام داشته باشیم.

با معدل بالای نهایی

منطقه ۲

پزشکی تهران ، روزانه ، شدنیه ؟

وای منم بیچاره شدم هر روز خونواده شوهر دعوتم میکنن نمیتونم بخونم😭

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

سعی میکنم بیشتر بمونم تو خونه ولی زیاد نمیزارن بمونم میگن دوساعت درس نخون چیزی نمیشه /:

ب من میگن حالا همین الان درسخون شدی برا ما😂

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

شما خودتون کنکور دادید ؟ من خیلی ناامیدم خانمتوروخدا کمکم کنید من یه دم فکر میکنم میتونم یه دم نه

دو ساله کنکور میدم

ناامید نباش

پارسال از بهمن ول کردم نخوندم

همونا که از من بدتر بودن و عقب تر پزشکی سمنان آوردن رفتن

من موندم و درد خودم و غصه

آره واقعا درست هم میگن ولی میدونی که اون جو و حال و هوای آدم با مهمونی رفتن عوض میشه دیگه؟

من نمیگم همه حداقل من که اینجوری بودم

2790
2778
2791
2779
2792