2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به شما چه مربوط؟واژه دهاتی چی بود استفاده کردید؟شما بهتره رو شخصیت خودتون کار کنید 🩷

این هنوز معنی شخصی رو بلد نیست

هنوز نمیدونه صفحه شخصی یعنی چی

بنظرم زوده براش بفهمه دهاتی فحش نیست

ریشه جد و ابادش از دهاته

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

ببخشید ولی به شما ربطی نداره مردم چی توی صفحه شون میذارن

چه لحن دلخور و بدی 😐

حس خوبی نداری خب دنبال نکن

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

از حرفات وایب حسادت گرفتم با عرض معذرت🙏

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
عزیزم میشه بگی در رابطه با چیه دنبال چندتا کتاب خوبم

خلاصه کتاب «نیمهٔ تاریک وجود»

این کتاب دربارهی سایههاست؛ بخشهایی از شخصیت ما که آنها را دوست نداریم، انکار میکنیم یا پنهانشان میکنیم. دبی فورد میگوید:

هر چیزی که در خودمان نمیپذیریم، در زندگیمان به شکل درد، ترس، خشم یا قضاوت دیگران ظاهر میشود.

1. سایه چیست؟

«سایه» شامل صفاتی است که:

از کودکی یاد گرفتهایم «بد» هستند (خشم، حسادت، خودخواهی، ضعف...)

آنها را سرکوب کردهایم تا دوستداشتنی باشیم

اما این صفات از بین نمیروند؛ فقط پنهان میشوند.

2. چرا از دیگران بدمان میآید؟

کتاب میگوید:

هر چیزی که در دیگران شدیداً ما را آزار میدهد، انعکاسی از سایهی خود ماست.

مثلاً:

از آدمهای پرخاشگر بدمان میآید → خشم سرکوبشده داریم

از آدمهای ضعیف متنفر میشویم → ضعف خودمان را نپذیرفتهایم

3. سرکوب سایه چه بهایی دارد؟

سرکوب کردن باعث میشود:

اضطراب و افسردگی بیشتر شود

پرخوری عصبی، اعتیاد، خشم ناگهانی ایجاد شود

احساس «خودِ واقعی نبودن» کنیم

4. راهحل چیست؟

نه جنگ با سایه، نه حذف آن

بلکه دیدن، پذیرفتن و آگاهانه استفاده کردن از آن

پذیرفتن یعنی: