2789
ایشالا هم جهیزیه گرفتن حذف شه هم سرویس طلا گرفتن

کاش میگفتی انشالله اوضاع درست شه که همه بتونن بخرن حالا طلا هیچ جهزیه چی اخه دو نفر میخوان برن سر خونه زندگیشون بدون گاز و یخچال و فرش و تلوزیون مگه میشه

حالا خانواده دختر نخرن خانواده پسر باید بخر کلا خانواده ها نخرن باید خوده دختر پسر بخرن اونم مگه میشه مگه در حد توان شونه اخه

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره بعید نیست همین الانم خیلیا نمیخرنجاری من سال ۹۹ ازدواج کرد سرویس نخرید حلقشم نقره بود

شما ایران زندگی نمیکنین؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

چطور؟ایرانم

آخه یه کاربری بود اسمش شبیه شما بود ولی خارج بود

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

آخه یه کاربری بود اسمش شبیه شما بود ولی خارج بود

اها

من نیستم عزیزم😊

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

من پسر داییم کات کرد بعد از سه سال دوستی ...گفت واقعا نمیتونم یکی دیگه رو بیچاره کنم🥲انقددد تو فکره ...

آره اتفاقا خیلیا دیگه قیدشو زدن مخصوصا پسرا

الان دوست من ۳ ماهه خونه اجاره کرده ولی نمیتونه عروسی بگیره وام ازدواج یکسال و خورده ای ثبت نام کرده ندادن هنوز بهش طلا هم هیچی نخریدن فعلا

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون