2777
2789
یعنی الان شما تصمیم بگیری بره طلا بخری تا برسی بازار یه تومن رفته رو قیمتشواقعا مسخرس

آره الان کلا برای کسایی که قصد فروش دارن خوبه

اونم تازه بفروشن و آدمای قوی ای باشن که اگر بیشتر شد حرص نخورن چرا کم فروختن

بچا کم تر یعنی نابودی زود تر یعنی انقراض مااین قدر ضعیفیم که حاضریم کلا نابود شیم

انقراض 😑😑 خدا وکیلی وقتی آدم میاد شرایط می بیمه به این نتیجه می رسم که اصلا نبودنش بهتر از بودنشه وقتی هیچ آیندی وجود نداره. آخه وقتی کچیک شده یک میلیارد دیگه چه امیدی داشته باشیم با حقوق یک ماه نمیشه یک گرم طلا خرید خرید خونه از آرزوو رد شده شده رویا. بعد تو میگی بچه کمتر یعنی انقراض تور خدا بی خیال الان یه پژو پارس مدل 81 دورنگ برادرم گرفته 386میلیون این پول حقوق یک سال و نیمه شه اگه هیچی خرج نکنه و همچنین نخره و نپوشه و خودرو ساز گرون نکنه بعد شما حرف از انقراض نسل می زنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیزی بگم

همسرم بابت چند تا مناسبت یه دفعه برام یک گرم طلا خرید

چند تا مناسبت بزرگ

تازه شرمنده بود

یک ماه پیش بود حدودا

حدود ۱۳ میلیون خرید

الان به یک ماه نشده ، یک گرم شد ۱۶ تومن

بنده خدا اگر دیر تر می خواست برام بخره، یک گرم طلا نمی شد

خیلی بدع

خدا به همسر هامون سلامتی بده

خیلی رو مرد هامون فشاره

خیلیییییی

انقراض 😑😑 خدا وکیلی وقتی آدم میاد شرایط می بیمه به این نتیجه می رسم که اصلا نبودنش بهتر از بودنشه ...

می فهمم سخته

ولی باید مقاومت کنیم

باید بجنگیم تا بتونیم بمونیم

و گرنه آریایی کلا نابود میشه

ما اصیلیم

تاریخ داریم

متمدن هستیم

باید دشمن داخلی و خارجی رو بشونیم سر جاش با کمک هم

تسلیم بشیم که نابودمون کنن که نمیشه

من حاضرم بجنگم و بمیرم نه این که تسلیم بشم و بمیرم

چون بجنگی شاید پیروز بشی

ولی تسلیم بشی، قطعا باختی

یه چیزی بگمهمسرم بابت چند تا مناسبت یه دفعه برام یک گرم طلا خریدچند تا مناسبت بزرگ تازه شرمنده بود ی ...

ما بچه بودیم حدود کلاس یک و. دو بودیم دایی من همیشه به منو دختر عمووختم می گفت کدوم تون عروس من می شید براتون 20میلیچن طلا می خرم و منو دختر عموو ها همیشه می گفتیم من عروسی میشم من عروست می شم. اون موقع 20میلیون خیلی بود در حد 5یا6میلیارد الان. وای الان 20میلیون پول یک گرم طلاس

می فهمم سختهولی باید مقاومت کنیمباید بجنگیم تا بتونیم بمونیم و گرنه آریایی کلا نابود میشهما اصیلیمتا ...

😑😑😑😑

این حرفت حتی اگرم شوخی باشه اصلا جالب نیست

من ترجیح میدم یه پناهنده مهاجر باشم تو اروپا تا یه آریای اصیل با آیندی تاریک

ترجیح میدم یه عرب باشم تو کشورهای حاشیه خلیج فارس با دمای بالای 50درجه تا به آریایی که یه ماشین براش شده رویا

چند روز پیش یه کلیپی دیدم که چندتا عراقی اومدن ایران رفتن شمال عشقو حال یه پرایدم کرایه کردن وقتی فهمیدم پراید با پول اونا پول دوماه کار کردنشونه روفتن رو به تپه فیلم گرفتن پراید و چند نفری ها دادن تا چپ بشه بعد رفتن رو سقفش و لایو گرفتن غرور ایرانی و آریایی اون وقت نابود شده