2777
2789
عنوان

الان واقعا حق با مادر شوهرمه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 74 پست
حال نداشتم مریض بودم تخم مرغم نداشتم تو خونه تو این وضعیت کسی سر زده جایی نمیره که اخه

عزیزم اشکال نداره ، شده دیگه ، به قول همسرم همیشه میگه مهمونی که سر زده میاد خودش باید از صاحب خونه خجالت بکشه وقتی خونه نامرتب یا غذاشون جور نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اینجا هم میکردی یه کوکو سیب زمینی میزاشتی کنارش ، اصلا نه املت درست می کردی ، نبود همون ماکارونی ...

اشباهت متوجه شدی میگم جلوی خانواده خودمم همون سوپ رو میذاشتم

اخه وقت نبود تا اومدن نشستن بچه ها گفتن گشنمونه بو غذا میاد

مادرشوهرت بیاد عنتو بخوره

#ادب #خوب #چیزیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
درس عبرت بشه برات وقتی شوهرت نیست. در خونه رو هیچ مهمون سر زده ای باز نکن. تلفن رو هم جواب نده اینم ...

دقیقا یکی نیست بهم بگه بذا جی میزنی درو براشون اخه دلم یوتیوب گفتم سرده بیرون نمونن

اشباهت متوجه شدی میگم جلوی خانواده خودمم همون سوپ رو میذاشتم اخه وقت نبود تا اومدن نشستن بچه ها گفتن ...

اشکال نداره ، ناراحت شدن برات مهم نباشه ، اگر خیلی مهم بود شوهرت خودش غذا از بیرون میگرفت تو ناراحت نکن خودتو

دیگه اونجوری هم خودم ناراحت میشدم بوش تو خونه بود

به مادرشوهرت بگو یبار من سر زده خونه شما ودختراتون بیام ،ببینم چطوری پذیرایی می کنید ،ازتون یاد بگیرم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده