2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی و شوخی خنده دارم ولی حد دارم زیر بار حرف نمیمونم کسی ناراحتم کنه درجا جواب میدم اجازه هم نمیدم کسی بیشتر از یه حدی باهام احساس راحتی داشته باشه خوشم نمیاد از اینکه آدمها احساس راحتی زیاد باهام داشته یاشن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

آرومم. بیشتر شنوندم. گاهی هم باهاشون صحبت میکنم

خیلی خوش نمیگذره تو جمعشون ولی خب خودم کسی رو ندارم دیگ میرم اونجا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حس بدی داره اوایل عقد نمیشناسی کسیو خجالت و.. البته مجردم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اروم زیاد حرف نمیزنم فقط حرفاشونو تایید میکنم و گوش میدم گاهی هم میبینم یکم بیخ داره خودمو میزنم به نشنیدن که بعدا چیزی گردنم نیوفتا

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من خودم شخصا دلم میخاد آروم و ساکت باشم حرف اضافه نزنم . مهربون و خوش رفتار باشم اما زیاده از حد صمیمانه رفتار نکنم دوست دارم همیشه یه فاصله ای باشه و اینطوری ب نظرم کمتر کدورت پیش میاد

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

من خیلی به جوش هستم به شخصه

ولی خانواده شوهرم یبس و تفلون هستن برای همین منم دربرخورد باهاشون عین خودشون رفتار میکنم

ظرفیت اینکه باهاشون مهربون و خوش برخورد باشی رو ندارن اینا

لیاقت ندارن

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40