2777
2789
عنوان

کردها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 85 پست
خوشبخت بشی کجا اشنا شدی عزیزم

ممنون

بالاتر گفتم

تو شهرشون دانشجو بودم

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای جان😂عروسیاتون قشنگه لباساتون اره کرد ها قشنگن پسرشون هم همینطور 😂😂

اوه

چند تا عکس گذاشته بودم تو تاپیکم بچها همش از لباسام تعریف میکردن

اره عروسیامون عالییین

پسرامونم خوشگلن ولی خب همش پسر بد اومده سر رام همیشه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

آها یعنی اگر در مورد شخص به کار ببرن معنی فرد خراب رو میده؟

تا حدودی اره

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

خیلی هم عالی عزیزم ب پای هم پیر بشین عزیزم

عزیزم شما هروقت خواستین بیاین کرمانشاه حتما با خونواده بیایین خونه ی ما مهمون ما باشید قدمتون رو چشم

چای اش را تمام کرد و گفت: چطور انقدر خوب دیگران را دلداری می دهی؟ خندیدم و گفتم : حرف هایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.

اوه چند تا عکس گذاشته بودم تو تاپیکم بچها همش از لباسام تعریف میکردن اره عروسیامون عالییینپسرامونم خ ...

پسراتون اینور بفرست 😂😂

بعضی #دوستت دارم ها بی #فایدست مثل #موفق باشید های #آخر برگه #امتحانی...!🤌🏻 
پسراتون اینور بفرست 😂😂

اوکی

ولی سر به راه نمیشن بعضیا

عزیزم شما هروقت خواستین بیاین کرمانشاه حتما با خونواده بیایین خونه ی ما مهمون ما باشید قدمتون رو چشم

قربونت برم عزيزم مرسی

چشمتون سلامت عزیزم

شما هم اومدین شیراز بیان در خدمتیم قشنگم

اینجا تو کرج بگم ۳۰ درصد کرد هستن ۳۰ درصد ترک۳۰ درصد اهوازی و خوزستانی و بقیه لر شاید باور نکنی

عهههه چ جالب

حالا اینجا ترک هست

کرد ندیدم

قربونت برم عزيزم مرسی چشمتون سلامت عزیزم شما هم اومدین شیراز بیان در خدمتیم قشنگم

خدانکنه 🫶

مرسی قشنگم اتفاقا شیراز قبلا اومدم عشق کردم بخدا عالیه🥲😍

چای اش را تمام کرد و گفت: چطور انقدر خوب دیگران را دلداری می دهی؟ خندیدم و گفتم : حرف هایی را میزنم که دوست داشتم دیگران به من بگویند.